Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Wkurza mnie jak jest temat o tym, ze mezczyzni co raz mniej seksu uprawiaja i wyskoczy normie z tekstem, ze wystarczy w miescie wychodzic z domu. Mam 31 lat i jakby nie roksa to bylbym dalej prawiczkiem. Nigdy nie bylem w zwiazku bo jestem brzydki. Mieszkam w duzym miescie, wychodze, nie piwnicze i ciagle sam.

A widze jak zyja znajomo z dobrymi twarzami. Juz od mlodosci w zwiazkach, kobiety sie do nich zawsze lasily a ludzmi jak ja pogardzaly.
#przegryw #logikarozowychpaskow #s--s #rozowepaski

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5ef1cf5f0db94d7506cdddcd
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Przekaż darowiznę

[==......................................] 4% (10zł/235zł)
Uzbieraliśmy już na 2 lat działania AMW!
  • 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Mikry Mike: Zanotujcie to, co napisał @Czarna_ksiazka i zapamiętajcie.
Rzeczywistość jest niezwykle brutalna i trzeba się z nią pogodzić. Hipokryzją jest wykluczanie wyglądu, jak większościowego faktora atrakcyjności. Fizyczność to najlepsze odzwierciedlenie dobrych genów, a przypominam, że nadal jesteśmy zwierzętami. Należymy do naczelnych i kierujemy się tym zwierzęcym softem, podświadomie, przez co dochodzi do sytuacji, że ludzie robią zdziwionego Pikachu gdy dojdzie do nich co się tak naprawdę odwala.
Trudno, jak jesteś
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: mnie w-----a, jak pojawia się (a niedawno było chyba nawet na głównej) jakieś badanie albo felieton normickich mediów, jak to obecni młodzi ludzie uprawiają mało seksu i zaczyna się tłumaczenie takiego stanu rzeczy jakimiś z d--y wziętymi powodami, typu "mamy mało czasu przez pogoń za karierą/za dużo stresu w pracy/kompleksy z powodu wyglądu innego, niż lansowane w mediach ideały (zawsze lubiłem ten fikcyjny motyw, tak jakby pełno grubasów i
  • Odpowiedz
SpienionaPantera: @BrockLanders tez mnie to bawi a zarazem w-----a. Media zamiast na serio podejsc do tematu wola omijac powazny problem, ktory bedzie sie tylko powiekszal i pisac jakies bajki, ze mlodzi wola netflixa. A prawda jest taka, ze mezczyzni ponizej 7/10 nie maja zadnych szans na zwiazek, czy chocby s--s inny niz u roksy.

Zaakceptował: sokytsinolop
  • Odpowiedz
NiepełnosprawnyHultaj: @Kucharzpiekarznekromanta przeciez to normiki ciagle pisza tego typu historie. Wiadomo, ze nie bedzie miec. Tylko sobie tez daruj pisanie teksty ladniakow, zeby szukal kogos na swoim poziomie atrakcyjnosci bo z brzydka morda nie idzie utrata poczucia estetyki. Nikt kto jest brzydki nie chce brzydkiej osoby, a ci co zdecydowali sie na taki krok w wyniku frustracji (bo czego by innego) nigdy nie beda szczesliwi. Ogladanie swojej brzydkiej mordy to
  • Odpowiedz