Aktywne Wpisy
Pan_Kerfus +212
Dzisiaj w Biedronce spotkała mnie miła niespodzianka. Chciałem zrobić zakupy i kupić m.in. mleko na promocji. Byłem w sklepie o 6:20, żeby mieć większe szanse na zakup produktów, które szybko znikają. I zauważyłem 2 osoby, które zaparkowały do 3 wózków sklepowych wszystkie kartony mleka, które było na promocji - cała paleta. I jakie było moje miłe zaskoczenie, gdy kasjerka im powiedziała, że klientów hurtowych nie obsługują przy kasach tradycyjnych. Mieli do wyboru
youngP +607
beka z tego matiego xdd
Jak przełamać strach przed pójściem na #divyzwykopem ? 23 lata, prawie 24, kissless virgin, nie mam zamiaru dłużej czekać na cud ani użerać się z księżniczkami z Badoo. Chcę uprawiać s--s z atrakcyjnymi kobietami, ponieważ bycie prawiczkiem w tym wieku niszczy moją samoocenę i przez to czuję się jak trędowaty, bo każdy naokoło uprawia s--s i gada o nim jak o normalnej codziennej rzeczy takiej jak zjedzenie chleba a dla mnie to mistyczna nieodkryta rzecz, której nigdy w życiu nie doświadczyłem. Przegrałem już 23 lata życia i nie chcę umrzeć jako samotny prawiczek ani obudzić się w wieku 40 lat ze świadomością, że zmarnowałem całą młodość i nie mam żadnych doświadczeń w łóżku aby mieć co powspominać, bo czekałem jak naiwniak, że może jutro poznam dziewczynę, pójdziemy do łóżka i wszystko się ułoży.
Problem w tym, że bardzo przeraża mnie sama myśl aby umówić się na takie spotkanie, nie wiem nawet dlaczego, czy po prostu wstydzę się być nago przed kimkolwiek, czy boje się że mi nie stanie albo że dojdę w 5 sekund, czy po prostu jest to na tyle ogromna dawka nowych doznań i wyjścia ze strefy komfortu (czyli walenia konia przed p---o w samotności) że mnie to przerasta. Na samą myśl, że muszę zadzwonić do obcej kobiety, rozmawiać z nią na temat umówienia się na s--s zaraz mam adrenalinę, serce bije i trzesą mi się nogi ze strachu. Mam jednak przeczucie, że gdybym był już u niej w mieszkaniu to uspokoiłbym się i najgorsze byłoby za mną.
Czy przykładowo tygodniowa abstynencja aby nabrać ciśnienia może pomóc przełamać strach za pomocą spragnienia? Czy mieliście tak samo?
#blackpill #przegryw #roksa #depresja #samotnosc #tfwnogf
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5eefaef9b679bead157f6413
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: marcel_pijak
Przekaż darowiznę
[==================================......] 86% (202zł/235zł)
Uzbieraliśmy już na 1 lat działania AMW!
@Mamciewbupsku: korzystasz z sympatii? Miałem w tamtym roku konto i miałem wrażenie że ten portal umiera, nie wiem jak jest teraz. Inny typ dziewczyn niż na tinderze ale niewiele się działo.
Tak jak mówisz, raczej się nie wychylają zbytnio w popularnych portalach
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora