Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Jak przełamać strach przed pójściem na #divyzwykopem ? 23 lata, prawie 24, kissless virgin, nie mam zamiaru dłużej czekać na cud ani użerać się z księżniczkami z Badoo. Chcę uprawiać s--s z atrakcyjnymi kobietami, ponieważ bycie prawiczkiem w tym wieku niszczy moją samoocenę i przez to czuję się jak trędowaty, bo każdy naokoło uprawia s--s i gada o nim jak o normalnej codziennej rzeczy takiej jak zjedzenie chleba a dla mnie to mistyczna nieodkryta rzecz, której nigdy w życiu nie doświadczyłem. Przegrałem już 23 lata życia i nie chcę umrzeć jako samotny prawiczek ani obudzić się w wieku 40 lat ze świadomością, że zmarnowałem całą młodość i nie mam żadnych doświadczeń w łóżku aby mieć co powspominać, bo czekałem jak naiwniak, że może jutro poznam dziewczynę, pójdziemy do łóżka i wszystko się ułoży.

Problem w tym, że bardzo przeraża mnie sama myśl aby umówić się na takie spotkanie, nie wiem nawet dlaczego, czy po prostu wstydzę się być nago przed kimkolwiek, czy boje się że mi nie stanie albo że dojdę w 5 sekund, czy po prostu jest to na tyle ogromna dawka nowych doznań i wyjścia ze strefy komfortu (czyli walenia konia przed p---o w samotności) że mnie to przerasta. Na samą myśl, że muszę zadzwonić do obcej kobiety, rozmawiać z nią na temat umówienia się na s--s zaraz mam adrenalinę, serce bije i trzesą mi się nogi ze strachu. Mam jednak przeczucie, że gdybym był już u niej w mieszkaniu to uspokoiłbym się i najgorsze byłoby za mną.
Czy przykładowo tygodniowa abstynencja aby nabrać ciśnienia może pomóc przełamać strach za pomocą spragnienia? Czy mieliście tak samo?

#blackpill #przegryw #roksa #depresja #samotnosc #tfwnogf

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5eefaef9b679bead157f6413
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: marcel_pijak
Przekaż darowiznę

[==================================......] 86% (202zł/235zł)
Uzbieraliśmy już na 1 lat działania AMW!
  • 79
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Mamciewbupsku: Ale mógłbyś powiedzieć coś więcej niż popularne "zdziwiłbyś się". Po prostu nie wiem jakim cudem nawet nieśmiała dziewczyna nie znalazła sobie żadnego chłopa do 25 roku życia tak by wejść w głębszą relację.
  • Odpowiedz
@Lucider5: zdarzają się ale nie na tyle często żeby opłacało się ryzykować czekaniem na nie w czystości. Jak ktoś ma farta to taką złapie, takich historii się kilka słyszało. Zresztą takie dziewczyny w większości przypadków stosują schemat praca-dom, podobnie robi zresztą większość facetów którzy nie ruchali więc szanse na spotkanie się dziwicy i prawiczka są naprawdę niewielkie. Kiedyś zależało mi na spotkaniu dziewicy ale teraz jest mi to kompletnie obojętne
  • Odpowiedz
@Florentino: Sporo jest, ale zwykle nie siedzą na tinderach, sympatiach itd. Powiedziałbym, że najwięcej ich na tych śmiesznych grupach randkowych na fb. A w realu to nie rozpoznasz póki mocno nie wybadasz, więc to metoda prób i błędów.
  • Odpowiedz
@Lucider5: nie

@Mamciewbupsku: korzystasz z sympatii? Miałem w tamtym roku konto i miałem wrażenie że ten portal umiera, nie wiem jak jest teraz. Inny typ dziewczyn niż na tinderze ale niewiele się działo.
Tak jak mówisz, raczej się nie wychylają zbytnio w popularnych portalach
  • Odpowiedz
@pap123 no bo sam nie mam doświadczenia, co w tym dziwnego? Może to inna sprawa gdybym miał 1 czy 2 ex a jakąś dziewczyna 5 to bym był w stanie to zrozumieć, ale nie gdy mam 0
  • Odpowiedz
PustyEkolog: Jak pójdziesz to się rozczarujesz samym procesem ruchania. Fakt, divy nie są zbyt uprzejme, ale możesz równie dobrze trafić normalną dziewczynę kłodę w łóżku, z himerami, będzie wybrzydzać że tego nie chce tamtego też nie... S--s jest naprawdę przereklamowany, faceci to idealizują, żaden nie przyzna się do porażki, każdy myśli i mówi, że jest najlepszym kochankiem. Złap dystans do tego. Podobnie z kobietami, myśli taka że jak ma powodzenie to
  • Odpowiedz
@Liamdot: No to raczej nie masz możliwości oceny czy mu to pomoże czy nie. IMO może mu to psychicznie pomóc mocno, gdy ogarnie, że s--s to nic niesamowitego. Wiadomo, najfajniej by było z mityczną szarą myszką, ale skoro nie ma takiej możliwości, to niech robi co chce. Wszystko jest dla ludzi, sam z prostytutek nie musiałem korzystać, ale mam na tyle empatii, żeby zrozumieć jego sytuację.
  • Odpowiedz
@SzlachcicPolny: ale ja nigdzie nie napisałem że ma tego nie robić bo to jego życie i jak chce to śmiało.Napisałem tylko że na dłuższą metę to raczej nie wpłynie na jego samoocenę i jak szybko może być lot w górę tak jeszcze szybszy może mieć zjazd.
  • Odpowiedz