Aktywne Wpisy
open_or_die +1012
Moja wieś nie zawiodła xD
Na 330 mieszkańców tylko 1 osoba oddała głos na kandydata z listy KO i bylem to ja xD
#wybory
Na 330 mieszkańców tylko 1 osoba oddała głos na kandydata z listy KO i bylem to ja xD
#wybory
Kruk_98 +1130
Babcia sie popłakała jak powiedziałem że na schetyne głosowałem do senatu XDDDDD i zaczęła mi mówić że przez moje pokolenie ruskie nas napadną, wspaniały moment, czekałem na niego 8 lat a smaku dodał hymn niemiec który puściłem żeby leciał w tle podczas rozmowy #wybory
Odpowiadam Widzowi, jak z mojej perspektywy wygląda kwestia organizacji plików i od czego może być to uzależnione. Poruszone zostały kwestie: kopii bezpieczeństwa (archiwizacji), użycia narzędzie Pack and Go do zarchiwizowania kompletnego projektu, sposobu nazewnictwa plików oraz kwestia rozszerzeń plików.
Zapraszam: [[#133] Pack & Go. Subiektywnie o organizacji plików w ramach odpowiedzi na pytanie Widza](https://youtu.be/mAjY3v-vrFY)
#inzynierprogramista #inzynieria #solidworks #cad #projektowanie #pracbaza #studbaza #studia #techbaza #ciekawostki #youtube #gruparatowaniapoziomu #hobby #tworczoscwlasna
To co mógłbym dodać od siebie i to co mogę zasugerować zwłaszcza młodym konstruktorom to to żeby nadawali części unikatową nazwę pliku (i numer dokumentu ale to juz w zyciu zawodowym) np. P1.00tytuł (tj. projekt pierwszy, część 00, tytuł) powód tego jest dość prozaiczny tj. przy łączeniu 2 projektów może się zdarzyć że będą 2 te
Myślę, że w tej propozycji też dobra metodyka. Tak naprawdę wszystko zależy w jaki sposób ktoś sobie lubi organizować pracę. Myślę, że temat udałoby mi się lepiej rozwinąć, gdybym zawodowo pracował w SolidWorksie, bo wtedy może mógłbym coś więcej na temat organizacji plików w sieci opowiedzieć. Ale myślę, że i tak materiał powinien rozwiać kilka podstawowych wątpliwości.
Mój sposób może i dziki, ale przy takich domowych zastosowaniach generalnie jeszcze
10 rewizji to było nie było ograniczenie, a można to łatwo załatwić stawiając literę na końcu numera np 01A - litera będzie nazwa wersji, mamy w ten sposób właściwie nieograniczony zapas możliwości wersji - zachowując przy tym prostotę nazwy (bo możemy wejść w układ 01AA, w Twoim układzie możemy wejść na 0110, ale