Aktywne Wpisy
p0melo +15
#programowanie #pracait #it #pieniadze #programista15k #korposwiat
powiem wam, że żałuję że wybrałem IT. Dla mnie pracowanie w IT przez kolejne 10-20 lat widzę jako ślepy zaułek. Racja, że dałem się nabrać na wysokie zarobki w wieku dwudziestu kilku lat, ale co dalej? Zarabiam 15k, za 5 lat będę zarabiał pewnie 25k. I to byłoby na tyle. Ślepa uliczka. Brak perspektyw. Jeśli miałbym zarabiać 60k/msc to w innym biznesie, inwestując zarobiony hajs w
powiem wam, że żałuję że wybrałem IT. Dla mnie pracowanie w IT przez kolejne 10-20 lat widzę jako ślepy zaułek. Racja, że dałem się nabrać na wysokie zarobki w wieku dwudziestu kilku lat, ale co dalej? Zarabiam 15k, za 5 lat będę zarabiał pewnie 25k. I to byłoby na tyle. Ślepa uliczka. Brak perspektyw. Jeśli miałbym zarabiać 60k/msc to w innym biznesie, inwestując zarobiony hajs w

zbigniew_wodecki +1690
Jak Lewica przekroczy 15% to losowy plusujący Miras dostaje blikiem tysiaka. #rozdajo

#wzrost
Znacie kogoś kto miał ponizej 180cm wzrostu i poruchał?
Komentarz usunięty przez autora
@ejven: to samo ¯\_(ツ)_/¯
#!$%@? jest w mózgu a raczej w jego protezie
aha
Wygląd twój jak kuracyja
irl bym cie nawet nie opluł wystarczająco sam sie bijesz
@mikeywwa: półtoraroczny był toxic i obrzydził mi seks w pewnym sensie bo locha niby dziewica katoliczka lełe ale jak odkryła lizanie cipy i ruchanie z nogami do gory to nie dawała spokoju i chciała sie dymać po pare razy dziennie nawet
Komentarz usunięty przez autora
@Totenburg: wiem, bo byś się obsrał ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#muremzajestemprzegrany
#totenburgzamurem
@Totenburg: A co ma jedno do drugiego? Potrafię po prostu usadzić takiego pyskacza jak ty ( ͡° ͜ʖ ͡°)
ta, brzmi realnie ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@Totenburg: Ale poważnie co ma umiejętność spuszczenia wpyerdolu jakiemuś internetowemu napinaczowi do tego na jakim tagu się siedzi? oświecisz mnie?