Wpis z mikrobloga

Verlinden - firma, której produkty świetnie wyglądają na zdjęciach na ich pudełkach a jednocześnie są tak badziewnie zaprojektowane, że elementy nie pasują do siebie już w obrębie samego zestawu - nie mówiąc o modelach do których są niby dedykowane. Dobrze, że to zdechło w cholerę, bo gorsze niż Revell

#modelarstwo
knoor - Verlinden - firma, której produkty świetnie wyglądają na zdjęciach na ich pud...

źródło: comment_1592656174y5mTyP35432YYxnPklEh48.jpg

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@FAZZY_bez_humoru: Przeleżał w pudle jakieś 17 lat, razem z Tigerem I Academy, do którego miał trafić:D Pamiętam, że kupiłem jeszcze za dzieciaka jakoś po taniości na allegro, za całość wyszło mi chyba mniej niż stówka. Ale chyba ostatecznie silnika wkładać nie będę, sporo babrania a jak napisałeś - niewiele z tego będzie ostatecznie widać. No i sam Tiger Academy nie jest jakimś świetnym modelem żeby tak go doposażać :)
  • Odpowiedz
@knoor: właśnie widziałem, że wystawiłeś na wymianę na graty do czołgów :P
zawsze możesz go wsadzić w dragona albo coś innego
komorę silnika z blachy zostaw bez zmian, poszerz podłogę - 10 minut roboty i całość będzie spasowana
  • Odpowiedz
@FAZZY_bez_humoru: No, liczę że może ktoś będzie chciał się wymienić, ale zobaczę jak będzie - w najgorszym scenariuszu znów trafi na parę lat do piwnicy;) Na kolejnego Tygrysa raczej się nie skuszę, nie wiem - nie podchodzą mi, jakoś nie lubię tych czołgów... mówi to koleś, który ma 7 T-34 i 5 KW :)
  • Odpowiedz