Aktywne Wpisy
Ostatnio zwierzał mi się kolega (równolatek, czyli 36 w tym roku). Jego narzeczona okropnie się roztyła, 15 kg w kilka lat - i tyje dalej. Nie mają dzieci, ale mają wspólny kredyt na mieszkanie wzięte 3 lata temu. Kolega próbował wszystkiego, ale jego narzeczona przeszła już do trybu "miś usidlony, to po co się starać" i nawet na rower nie chce wyjść. Kolega stracił do niej pociąg i nie widzi szans na
Kiedy ziomek powinien wrócić na rynek matrymonialny?
- Od razu (36 lat), wiek najważniejszy 44.1% (338)
- Po ogarnięciu się (38 lat) 55.9% (428)
Megasuper +112
Do rzeczy: budżet tak jak wspomniałem 1k, mój wzrost 180cm. Siedzę dziennie po 12h.
Wytypowałem SitPlus Ergon, ale z tego co wyczytałem to ponoć nie za dobry dla osób o moim wzroście. Rozważałem jeszcze Diablo V-Basic, ale doczytałem, że siedzisko uciska uda na tyle że po chwili drętwieją nogi i była to opinia kilku osób więc zrezygnowałem.
Byłbym wdzięczny za jakieś rady jak ma ktoś pojecie w tym temacie. Może @meblujdom_pl pomoże :p
#fotel #fotelbiurowy #informatyka #pracazdalna
Co do podłokietników to owszem dla kogoś może to być wada, ale mi głównie zależy na oparciu. Podłokietniki nie grają
Ja z podłokietnikami mam problem bo mi się nie mieszczą pod biurko. Tzn. kawałek wchodzi i dalej już nie. Jakby się dało to bym obniżył 2 cm i by weszło. Ale w sumie zazwyczaj nie potrzebuję siedzieć aż tak blisko.
Ten plastik na środku mi się urwał po kilku miesiącach (bo tylko kilkoma nitkami był złapany, dałoby się łatwo naprawić), ale nawet bez tego jest tak samo dobrze.
Całą robotę robi ta siatka. Nie jest to jakoś bardzo grube, ale fotel jest trochę wygięty i w połączeniu z tym jest ok.
Od poduszki byłoby gorąco, a siatka jest przewiewna.
Ale ja na ergonomii się nie znam, także za
https://www.olx.pl/oferta/kinnarps-6000-ergonomiczny-i-wygodny-fotel-do-pracy-przy-komputerze-CID628-IDFnCB5.html#94b65f48f6 /
Teraz chyba mają promocje z jakimś kodem na 10procent
@Utas dzięki za opinię, obecnie wskakuje na pierwszą pozycję ten fotel
@Neter O super, że znalazł się ktoś z tym modelem bo bardzo mnie ciekawi. Rozumiem, że u Ciebie ten problem nie występuje - mogę dopytać
@OdczepSie: Jak siadam na czymś co nowe kosztowało 500 stów czuję jakbym siedział na desce z oparciem z deski. Dla mnie ten fotel jest rewelacyjny. Ma wyprofilowane oparcie. Co do siatek nie wypowiem się. Dla mnie się za bardzo uginają. Całe życie siedzę na materiałach. Co kto lubi.