Aktywne Wpisy
WielkiNos +197
Współczesny świat. Po lewej stary 14 letni pies z rakiem, który pewnie za rok albo pół i tak umrze. Kwota mimo to prawie uzbierana. Wpłaciło ponad 3000 osób.
Po prawej młody chłopak, który miał całe życie przed sobą. Podobna kwota, uzbierana tylko mała część. Wpłaciło 2700 osób mniej niż na psa. Tego człowieka już z nami nie ma.
#psiarze #bekazpodludzi #dogpill #takaprawda #pomagajzwykopem
Po prawej młody chłopak, który miał całe życie przed sobą. Podobna kwota, uzbierana tylko mała część. Wpłaciło 2700 osób mniej niż na psa. Tego człowieka już z nami nie ma.
#psiarze #bekazpodludzi #dogpill #takaprawda #pomagajzwykopem
Bartekf1h2o +878
Cześć,
nazywam się Bartłomiej Marszałek i być może kiedyś o mnie już słyszeliście – jestem polskim motorowodniakiem. W zeszłym roku opowiadałem o swojej pracy i pasji podczas wykopowego AMA - większość osób kojarzy mnie właśnie przez sport. Do tej pory jednak mało kto wiedział więcej o moim życiu prywatnym…
Dziś jest czas, gdy muszę się odsłonić i o nim opowiedzieć, bo bardzo potrzebuję wsparcia. Potrzebuje go moja malutka, ukochana córeczka, która jest
nazywam się Bartłomiej Marszałek i być może kiedyś o mnie już słyszeliście – jestem polskim motorowodniakiem. W zeszłym roku opowiadałem o swojej pracy i pasji podczas wykopowego AMA - większość osób kojarzy mnie właśnie przez sport. Do tej pory jednak mało kto wiedział więcej o moim życiu prywatnym…
Dziś jest czas, gdy muszę się odsłonić i o nim opowiedzieć, bo bardzo potrzebuję wsparcia. Potrzebuje go moja malutka, ukochana córeczka, która jest
Wykopowe incele które przegrały na rynku biologiczno-towarzyskim popierają fanatycznie Korwina darwinistę społecznego.
To jest syndrom sztokholmski?
Czy jakiś bunt? Ale jeśli buntowali by się przeciwko zasadom w których przegrywają to wybieraliby ultrakonserwatyzm?!
#korwin #neuropa #4konserwy
@MateriaBarionowa: nie, zwykły debilizm( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tylko że to jest skrajność właśnie taka darwinowska, ze jak jesteś odpadem to gnij.
O ile sfrustrowany silny mężczyzna chce twardej ręki i się dowartościować jakąś urojoną dumą rasowo-nardową, o tyle incel będący za korwinizmem, rozumiem że buntuje się przeciw stadu, robi im jakoś na złość, próbuje w ten sposób się zrewanżować, ale żeby robić na złość stadu,
Ja osobiście uważam, że tak jak mówisz, do incela bardziej pasowałaby skrajna lewica i jakieś pomysły seksu socjalnego.
Komentarz usunięty przez moderatora
Lewica puszy się jak to niby chce pomóc każdej "uciśnionej mniejszości" będącej w gorszej pozycji i poszkodowanej wobec reszty społeczeństwa. Incele się za taką uważają i obłuda lewicy w tej kwestii ich mocno razi, więc idą w drugi biegun. Ba, lewica nie
https://www.wykop.pl/wpis/50060589/#comment-177228579
Ja słyszałem o programie chyba Razem dla wykluczonych seksualnie.
Nie słyszałem o żadnej ręce wyciągniętej w tę stronę ze strony zachodniej lewicy czy chociażby polskiej. Ponadto Google nie zwraca nic na temat przy haśle "program razem dla wykluczonych seksualnie" podczas gdy dla "program razem dla kobiet" widzimy mnóstwo bezpośrednich linków już na
@szpongiel: jak ludzie wykluczeni społecznie zaczynają tworzyć kółka wzajemnej adoracji, gdzie za wszystkie niepowodzenia obwiniają społeczeństwo, i zdarzają się wśród nich przypadki terroryzmu - to taka decyzja Kanady jest jak najbardziej zrozumiała