Wpis z mikrobloga

Przestałeś już bić swoją żonę i gwałcić swoje dziecko?

@loczyn: nigdy nie biłem żony i nie gwałciłem żadnego dziecka. Kto mówił że odpowiedź ma być tak lub nie? :)
  • Odpowiedz
@Oude_Geuze: ogólnie zgoda aczkolwiek pochwa to narząd wewnętrzny i nie to samo co 'pisia'. Niestety z nazewnictwem u nas problem, bo o ile p---s brzmi neutralnie to damskie nazwy kojarzą się wulgarnie.
  • Odpowiedz
nigdy nie biłem żony i nie gwałciłem żadnego dziecka. Kto mówił że odpowiedź ma być tak lub nie? :)

@niech_ktos: Nie ma to znaczenia. Pytaniem można już manipulować.
  • Odpowiedz
@CudMalina: zawsze można powiedzieć ogólnie genitalia. Problem tkwi non stop w dorosłych, jak my zaczniemy mówić tak jak powinniśmy to dla dzieci to będzie naturalne. Wstydzimy się powiedzieć drugiej dorosłej osobie, że syn ma zaczerwienienie na penisie ale nie przeszkadza nam przy dziecku np. przeklnąć, co zdarza się często.
  • Odpowiedz
@Logan00: Jak się ostatnio spóźniłem na edukację seksualną, to facetka kazała mi walić szybciej, żeby nadrobić straty ( ͡° ʖ̯ ͡°).
Ale to jeszcze nic, jak złapała Olę na gadaniu, to za karę kazała jej zwalić Mariuszkowi. Tak, trudne jest życie pierwszoklasisty...
  • Odpowiedz
Przypominam tylko, że mamy 2020 rok. A w Polsce rządząca partia uważa edukację seksualną za propagandę bolszewickiego lgbt którzy nie są ludźmi i masturbacji xDDDDDDDDD

@Kiedys_Mialem_Fejm: xDDDDDDDDDD Gdzie coś takiego powiedzieli?
  • Odpowiedz