Aktywne Wpisy
Noxter20 +443
rudyba +35
Opiszę Wam dzisiaj najgłupszą rzecz jaką zrobiłam w górach, albo i w ogóle w życiu, czyli wczorajsze zejście ze Świnicy. w sumie to się cieszę, że nie pisze tego ze szpitala (-‸ლ)
Wybrałyśmy się z koleżanka na Świnice, wycieczka niezbyt trudna, więc towarzyszka mówi:
- rudyba, biorę dupoloty, zjedziemy sobie w drodze powrotnej.
Pomyślałam, czemu nie, na Świnicy nigdy wcześniej nie byłam, nie wiedziałam skąd będzie zjeżdżać. Kiedy
Wybrałyśmy się z koleżanka na Świnice, wycieczka niezbyt trudna, więc towarzyszka mówi:
- rudyba, biorę dupoloty, zjedziemy sobie w drodze powrotnej.
Pomyślałam, czemu nie, na Świnicy nigdy wcześniej nie byłam, nie wiedziałam skąd będzie zjeżdżać. Kiedy
#przegryw
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Świat jest taki #!$%@?, nawet własna rodzina robi Cię w #!$%@? w imię wojny płci. Kobiety sobie nie zdają sprawy, że kopią pod sobą dół tymi bluepillowymi pierdołami. Przychodzi co do czego i wychodzą za mężczyzn, których nie szanują i nie kochają. Może i jest im łatwiej pomiatać miękkim facetem na codzień, ale jestem przekonany, że przed snem myślą o nielicznych mężczyznach z charakterem, tych którzy nie
@Przegrywiusz: nie no to akurat jest prawda, ale rodzice powinni dobrze ukierunkowaać edukacje dziecka we wszystkich aspektach. No np ja zacząłem uczyć sie angielksiego cokolwiek o 4 lata za późno niz Oskar I Julia. Na maturze sie odbiło.
-fuck off retard
- h3h3 trolled"
Zwalanie winy na otoczenie za swoje życiowe niepowodzenia jest zwykłą wymówką. Myślę że większość tagu przegryw to takie klasyczne pocieszne głupki które dzięki internetowi i temu że mają dużo wolnego czasu mogą spamować swoimi żalami.
Każdy słyszał że ma być grzeczny, każdy sprytniejszy szybko załapał że trzeba takim być gdy dorośli są obok i
A ci przystojni kolesie co mieli problemy z kobietami bo byli niemili to żyją w tej samej krainie co karły 4/10 co zaliczają modelki.
Brak dziewczyny to nie przegrywał
Brak dużej ilości znajomych z naciskiem na dużej ilości to nie przegryw
Jazda dziesięcioletnim samochodem to nie przegryw
Słuchanie starej i kobiet które nas wychowywały to nie przegryw, ale to prawda że trochę nam #!$%@?ą
Trochę ciężko nauczyć się socjal skilla w wyższym wieku ale nadal chyba da się to zrobić, nie wiem mam 21 lat i interesuje mnie mentalizm i psychologia to może dlatego nie mam z tym problemów
Niby nigdy nie miałem problemów z gadaniem także też nie opiszę tego z perspektywy takiej osoby
Ale byłem bity w szkole, miałem załamanie