Aktywne Wpisy

JanTrajbal2 +134
Dzisiaj musiałem jechać nad morze i wrócić. W sumie 800 km po autostradzie. Człowiek jedzie przepisowo czasem nawet trochę przekracza limit a i tak znajdzie się jakaś ameba błyskająca długimi bo mam czelność wyprzedzać kolumnę tirów z prędkością 145 km/hi a pan w kałdi czy tam innym burakowozie musi z---------ć.
Tacy delikwenci trafiając na mnie poczekają sobie bo jak ktoś do mnie mruga to rozumiem, że chce mnie ostrzec przed czymś to
Tacy delikwenci trafiając na mnie poczekają sobie bo jak ktoś do mnie mruga to rozumiem, że chce mnie ostrzec przed czymś to
źródło: temp_file8582491852600889801
Pobierz
Salido +205
Minął 35. (z 66) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 2 wypadki śmiertelne w których zginęły 2 osoby.
146 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
154 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 2 wypadki śmiertelne w których zginęły 2 osoby.
146 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
154 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-453841-20
Pobierz

Używam sobie #vue #vuejs i #axios do strzelaniana zapytaniami na jakieś tam API. Strzelam sobie do endpointa /getdata/123 - gdzie 123 to int Id
i dostaję takiego jsona w odpowiedzi.
"data": {"123": [
{
prop1: "costam"
prop2: "costam"
prop3: "costam"
}
]
}
I teraz pytanie, jak templejcie się do tego odwołać? W uproszczeniu mam taki fragment
"wartość prop 3 to: {{data.123.prop3}}"
I wszystko fajnie jak na sztywno dam 123 ale jak zapytam o inne id to już jest problem
Jak się odwołać do tej zmiennej części struktury jsona w kodzie aby działało dla każdego id?
#frontend #javascript #programowanie
Komentarz usunięty przez moderatora
id - zmienna
do każdej właściwości jsona możesz odwołać się jak do tablicy
@kot_gagarina: raczej jak do obiektu
@zackson: Do właściwości obiektu to właśnie przez kropkę chyba? Nie?
@zackson: @kot_gagarina: @Foht:
Dzięki za pomoc.
data[id].prop3 dało radę.
Nie wpadł bym na to, że to takie proste.
Ja to rozumiałem, że w data siedzi object 123 który posiada tablice