@galicjanin: tylko ze prezydent jest jeden i on wypowiada się o LGBTQ+ tak jak się wypowiada. Mój przełożony z swoim mężem i dzieckiem chętnie by zwiedził Polskę bo słyszał że to piękny kraj ale jak czyta że tworzone są strefy wolne od LGBT to mówi że czuję się jak zaszczuty żyd w czasie międzywojennym. A gdyby tak stworzyli Niemcy strefy wolne od zydow albo od Polaków? Ja bym ten kraj skresil
@Der_urologe: spokojnie Unia już zaczyna grozić obcięciem dotacji jeśli nie zlikwidują tych stref. Marszałkowie, starostowie i wójtowie już pewnie są obesrani na zielono, bo pozyskane z Unii fundusze na inwestycje, zwłaszcza w Polsce B decydują w bardzo dużej mierze o sukcesie wyborczym danych włodarzy.
@galicjanin: ja się tym tylko interesuje. Dawno temu przestałem się tym przejmować. Czy Polska przyjmie kiedyś wartości współczesnego zachodu czy stworzy nowa naracje nardowo-katolicka albo przyjmie wartości typu Rosja to mi już obojętnie.
Mam swoje życie. A Polska stała się tylko zainteresowaniem.
@tomasz-terlecki: Ja mógłbym najwyżej wstydzić się za prezydenta mojego kraju. Choć ogólnie to każdy odpowiada za siebie. Pozostaje tylko nadzieja, że Maliniak przegra najbliższe wybory i przestanie przynosić wstyd swojemu krajowi i tym jego obywatelom, którzy nie podzielają jego wizji świata, czy też głoszonych przez niego stwierdzeń (w sumie to nawet nie wiadomo, czy on faktycznie szczerze ma takie poglądy, czy mówi to tylko dlatego, że mobilizuje twardy elektorat PiS-u).
@rorf46 Reuters to masowy twitterowy ściek, 500 tys wpisów dziennie, nikogo nasz gówno kraj nie obchodzi PAD ma spadać ze stanowiska i tak, niezależnie co #!$%@?. Te zagrywki lgbt to próba zgarnięcia głosów Konfy w II turze
Śmieszne, bo pierwsi jesteście do śmiania się z wioskowych bab plotkarek i osób, które ubierają się na pokaz do kościoła. A robicie plus minus to samo.
@czykoniemnieslysza: Mołdawia czy Albania maja populacje jednego polskiego miasta, 10-20 razy mniejsza. Gospodarkę 30 razy mniejsza. Nie jest to trafne porównanie.
@Der_urologe strefy wolne od IDEOLOGII LGBT! Większość zdrowych ludzi nie zgadza się na indoktrynację dzieci i przysposobienie pedofilom i homoseksualistom.
Pierwszy raz jest mi wstyd za to skąd pochodzę. Pamiętam jak to na wykopie mówili że to Bronek nam narobi wstydu
@tomasz-terlecki: tak jak czykoniemnieslysza napisał. Wszystkie te zagraniczne media potem się okazuje, że albo są powiązane z PiS albo z gazetą wyborczą i tylko wrzucają tam od czasu do czasu paszkwil, żeby brzmiało światowo.
@czykoniemnieslysza ale tu nie chodzi o to co myśli Brayan który myli stan w USA z Gruzja tylko o ludzi robiących interesy z polskim rządem. Ludzi którzy "na dzień dobry" mają wyrobione pewne zdanie.
Bo jednak trudniej negocjuje się z kimś kto ma o tobie źle zdanie
@czykoniemnieslysza: Nie prawda, jak spytasz Niemców albo Włochów jaki jest najlepszy zespół w siatkówce męskiej, a przynajmniej parę lat temu, to Ci powiedzą że Polska ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°)
#polityka #4konserwy #neuropa
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Mój przełożony z swoim mężem i dzieckiem chętnie by zwiedził Polskę bo słyszał że to piękny kraj ale jak czyta że tworzone są strefy wolne od LGBT to mówi że czuję się jak zaszczuty żyd w czasie międzywojennym.
A gdyby tak stworzyli Niemcy strefy wolne od zydow albo od Polaków? Ja bym ten kraj skresil
Czy Polska przyjmie kiedyś wartości współczesnego zachodu czy stworzy nowa naracje nardowo-katolicka albo przyjmie wartości typu Rosja to mi już obojętnie.
Mam swoje życie. A Polska stała się tylko zainteresowaniem.
Pozostaje tylko nadzieja, że Maliniak przegra najbliższe wybory i przestanie przynosić wstyd swojemu krajowi i tym jego obywatelom, którzy nie podzielają jego wizji świata, czy też głoszonych przez niego stwierdzeń (w sumie to nawet nie wiadomo, czy on faktycznie szczerze ma takie poglądy, czy mówi to tylko dlatego, że mobilizuje twardy elektorat PiS-u).
@czykoniemnieslysza: wcale nie, Polska obchodzi wiele osób na zachodzie
@rorf46: Reuters postuje setki twittów dziennie. Nikt tego nie zauważy.
@tomasz-terlecki: Niepotrzebnie. Pojedziesz np do USA i beda mylic Poland z Holand.
Ludzie serio maja #!$%@? na Polske na swiecie.
PAD ma spadać ze stanowiska i tak, niezależnie co #!$%@?. Te zagrywki lgbt to próba zgarnięcia głosów Konfy w II turze
@rorf46 JEŻU CO LUDZIE POWIEDZO
Śmieszne, bo pierwsi jesteście do śmiania się z wioskowych bab plotkarek i osób, które ubierają się na pokaz do kościoła.
A robicie plus minus to samo.
@czykoniemnieslysza: w Niemczech np Polska obchodzi, w wiadomosciach czesto sie pojawia, ale przez inby ktore odpierdaIa kaczystański rząd
Większość zdrowych ludzi nie zgadza się na indoktrynację dzieci i przysposobienie pedofilom i homoseksualistom.
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
@tomasz-terlecki: tak jak czykoniemnieslysza napisał. Wszystkie te zagraniczne media potem się okazuje, że albo są powiązane z PiS albo z gazetą wyborczą i tylko wrzucają tam od czasu do czasu paszkwil, żeby brzmiało światowo.
Ludzi którzy "na dzień dobry" mają wyrobione pewne zdanie.
Bo jednak trudniej negocjuje się z kimś kto ma o tobie źle zdanie