Aktywne Wpisy
Joxek +129
Wczoraj byłem na większym spotkaniu rodzinnym i miałem sytuacje jak z mema ( ͡° ͜ʖ ͡°) Mój kuzyn rocznik 1991 rok temu wziął ślub i mieszkają we #wroclaw na #wynajem Oboje pracują on w #korposwiat ona jako dietetyczka. No i pewnym momencie na spotkaniu zagaduje do nich ciotka rocznik chyba 1960 z pytaniem czy już mają coś swojego czy dalej wynajmują. No to kuzyn mówi że nie bo
Na szczęście większość z nich pojawi się na tagu dopiero za jakieś 5 lat przy okazji wpisów "mirki nigdy nie miałem konsoli, brać te ps5 super slim za 800 czy czekac na premierę ps6?" albo "Mirunie jaki polecacie telewizor do ps5, 8k 70 cali taki nie za drogi i nie za drogi, do tysiaczka. Manta XCUI21370 będzie dobrym wyborem?" Od razu mówię mordo, nie bierz Manty.
#ps4
@eleganckichlopak: było sporo własnie o dziwo xD spiderman, horizon 2, gran turismo, ratchet&clank, resident evil, demon souls, hitman 3, oddworld. Jak ktoś czekał na Wiedźmina 4 albo Half Life'a 3 to może faktycznie mógł się zawieść
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Fajna ta wasza linia ideologiczna, taka nie za demokratyczna...
@gnt_1: mogą. i - uwaga! - mają. trzeba totalnie nie interesować się światem popkultury, żeby o tym nie wiedzieć. ( ͡º ͜ʖ͡º)
co nie zmienia faktu, że wszystkie stworzone dotychczas postacie w kulturze mają prawo się zmieniać i rozwijać i takim przekształceniom mogą tez podlegać dane uniwersa. kultura nie jest i nigdy nie była zastana
I ludzie takie zmiany lubią, to zacofane rasistowskie polaczki nie przepadaja za murzynami.