Aktywne Wpisy

Goronco +255
92cel +93
Może mało popularna opinia, ale Ukraina już przegrała tę wojnę i to przez jedną swoją decyzję - zezwolili kobietom na opuszczenie kraju.
Tym sposobem zrujnowali sobie demografię, nikt na zniszczona Ukrainę wracać nie będzie - a na pewno nie Ukrainka, która sobie ułożyła życie w DE, GB czy Francji.
Ostatnimi tygodniami jest głośno o tym, że Ukrainki wysylają papiery rozwodowe na masowa skale - kobietom nawet nie chce się udawać, że jeszcze
Tym sposobem zrujnowali sobie demografię, nikt na zniszczona Ukrainę wracać nie będzie - a na pewno nie Ukrainka, która sobie ułożyła życie w DE, GB czy Francji.
Ostatnimi tygodniami jest głośno o tym, że Ukrainki wysylają papiery rozwodowe na masowa skale - kobietom nawet nie chce się udawać, że jeszcze

Przyjaciele, czy jest tu jakiś spec od agGrida? Chodzi mi o to, że tabela dostaje dane gdzie mam minuty i godziny osobno. Wyświetlać mam kolumne z czasem na podstawie tych danych więc ogarniam to przez valueSetter - wcześniej robiłem to przez valueGetter i śmigało. Problem pojawił się gdy musiałem stworzyć randomową edycję calego wiersza dlatego stworzyłem komponent, gdzie odbywa się edycja, tam przyjmuję przekazaną 'data' ale nie ma w tym pola 'Time', które będzie mi potrzebne przy zapisywaniu edytowanego rekordu, po to żeby zmienić wartości dla godzin i minut.
Przygotowałem przykład: https://stackblitz.com/edit/ag-grid-template-renderer-example-aghqxu - dopiero jak wciśniecie przycisk EDIT, to odpala się valueSetter i ustawia wartość - tego nie chcę, chciałbym żeby przy tworzeniu tabelki juz sie to wywało. To jedna sprawa, druga jest taka, że przy zapisaniu edytowanego pola pobrało jaka wartość została wprowadzona i najej podstawie przypisało dwie żądane wartości. Czy mógłby ktoś rzucić okiem jak ogarnąc to, żeby na zmiane czasu podmieniło mi wartosci dla Hrs i Mins?