Aktywne Wpisy
WezelGordyjski +339
#marszniepodleglosci
Podręcznikowa prowokacja.
Flaga LGBT, a dwa piętra niżej stanowisko kamerzysty na balkonie.
Przypadek, nie?
Podręcznikowa prowokacja.
Flaga LGBT, a dwa piętra niżej stanowisko kamerzysty na balkonie.
Przypadek, nie?
amozetoostatniraz +238
Ale dzisiaj antypolaków d--a piecze, że ktoś sobie idzie z polską flagą w polskie święto XD . Wy tylko z tęczową albo z ukraińską byście chodzili xd
#marszniepodleglosci
#marszniepodleglosci
Tyłko o to mi chodziło, ale ten wpis pokazał jeszcze parę innych, ciekawych zjawisk:
1. Zdałem sobie sprawę, że udając się do specjalisty ze swoimi problemami, to on może je w gronie znajomych czy rodziny obśmiać, tak jak jedna użytkowniczka pisząca tam komentarze, do której przychodzą ludzie z depresją. Np mówię jej o moim wzroście, a ona potem w gronie znajomych: "Haha, a ostatnio przyszedl do mnie taki kurdupel i zaczął się żalić że go żadna nie chce a ja wtedy sobie wyobraziłam siebie w 10 cm szpilkach obok niego, haha ale polew wewnętrzny z niego miałam"
2. Podłość ludzka nie zna granic, co pokazała kolejna użytkowniczka tam i jej klakiery plusujace te dosrywy. Przeraża mnie jednak logika: "dosrywam gdy widzę przykrość wypisaną na twarzy" AHA, czyli 0 empatii, 0 zrozumienia drugiej osoby, tylko jej dosrywamy, bo jest smutna. I potem takie osoby mają prawo się dziwić, że ktoś ma depresję i jeszcze obsmiewać, że nic z tym nie robią? I takich ludzi mijam na ulicy, a wystarczy tylko przykry wyraz twarzy i taka podła istota zaczęłaby mnie cisnąć jeszcze bardziej.
3. Zarobki na wykopie są ogromne, każdy zarabia 18k na miesiąc i nie jest to dużo, to mało pewnie jeszcze i oczywiście w wieku 20 lat powinienem mieć już swój wybudowany dom, a nie chwalić się jakąś stara poliftowa c klasą. Jak zarabiacie takie pieniądze i macie takie fajne życia to co robicie na wykopie? Przeciez z taką kasą to nie miałbym sumienia marnować czas tutaj.
#przegryw #przemyslenia
Komentarz usunięty przez autora
Jak tak zrobiłem w swoim życiu osobistym i Tobie też tego życzę.
Moim zdaniem to nie jest jeszcze wiek aby się takimi rzeczami jak oszczędność chwalic, a to dlatego, że ja odebrałem to tak, że właśnie poniekąd przehandlowales życie towarzyskie na "pieniądze". Nie pytaj skąd taki wniosek, ale wydaje mi się że mam rację ( ͡° ʖ
Ciesz się z każdego sukcesu jaki osiągnąłeś. Nie brakuje osób co prawka i auta nie mają nawet po 30 roku zycia. Takie osoby często będą się p-----------ć do Ciebie, że żaden sukces z tym Mercem.