Wpis z mikrobloga

@smoovin:
Ja szukam czegoś odwrotnego, czegoś co mnie uśpi na bodźce, kiedyś wziąłem taki le "na sen" w większej dawce i pojawiło się takie genialne zobojętnienie, do tego fajne uczucie utraty równowagi, obiekty się rozdwajały itd Szukam czegoś takiego, co pozwolio poczuć się jak "głeboko pod wodą", dop tego z fazą na sugestywne wspominanie przeszłości
  • Odpowiedz
@czlowiek_z_lisciem_na_glowie: W sensie lek nazywał się "NASEN"? (screen) Związek aktywny to zolpidem. Jeśli weźmiesz tabletkę i nie położysz się od razu spać to mogą dziać się różne jaja. Zaczynając od zaników pamięci, tak jak pisałeś problemy z równowagą i wiele podobnych zachowań. No najlepsze, nieraz bywało tak, że wziąłem jedną dwie tabletki i pamiętam, że kładłem się spać. Rano patrze nie ma od 5 do 10 tabletek, nie wiem jak
smoovin - @czlowiekzlisciemnaglowie: W sensie lek nazywał się "NASEN"? (screen) Związ...

źródło: comment_1591489959ZU1DUTf815oLjBmgTGkhBp.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@czlowiek_z_lisciem_na_glowie Zmień lekarza w przychodni do której chodzisz. Z moim to wygląda tak, że wchodzę mówię dzień dobry, jak ma zły humor to tylko powie "co chcesz" i ja mu recytuje listę. A jak ma dobry humor to robi to samo tylko przy okazji zagada jak życie etc. A jak w przychodni nie znajdziesz lekarza rodzinnego, który Ci nie przepisze tego co chcesz to zmień przychodnie. Oczywiście na początku znajomości z
  • Odpowiedz
@smoovin za te majkę to bym się się nie obraził, takiego lekarza to że świecą szukać. Dzisiaj nie wiem, ale jeszcze dwa latka temu pojedyncza tabsa 200mg kosztowała na czarnym rynku ~ 35zł
  • Odpowiedz
@smoovin całe szczęście bupra z mojego źródła utrzymała cenę, ale to pewnie dlatego, że drugi rok zaopatruje się u tego samego gościa. Buk zapłać, bo nie stać by nie było dzisiaj na walenie opiatow
  • Odpowiedz