Aktywne Wpisy
InnyWymiar90 +89
ja p------e jak ja kocham życie własnie pije sobie cisowianke w domu, kabaretki na dupie, najedzona hotdogiem z żabki. Nic mi wiecej nie potrzeba ogladam sobie co piszą przegrywy na wykopie, kotek siedzi mi na kolanach. Przypominam kabaretki na dupie wiec zero potrzeb zero estrogenów nie musze z nikim walczyc bo nie mam o co. Mam hajsy mam jedzenie i bezpieczenstwo i kabaretki na dupie. Pozdrawiam
Zaid +133
Dla tych, którzy śledzą moje szalone zagranie na rynku kryptowalut – dziś udało się osiągnąć pierwszy kamień milowy: 500 tys. PLN! To oznacza zysk +123% od czerwca 2023.
Jak wspominałem wcześniej, nie zrobiłem żadnego magika podczas ostatniego okresu konsolidacji, nawet gdy wartość portfela spadła do <70 tys. USD. Było wtedy troche szyderczych komentarzy, ale pamietajcie ze ja naprawde sie pogodzilem nawet ze strata 100% tego kapitału. W tym czasie zdecydowałem się jednak na
Jak wspominałem wcześniej, nie zrobiłem żadnego magika podczas ostatniego okresu konsolidacji, nawet gdy wartość portfela spadła do <70 tys. USD. Było wtedy troche szyderczych komentarzy, ale pamietajcie ze ja naprawde sie pogodzilem nawet ze strata 100% tego kapitału. W tym czasie zdecydowałem się jednak na
Komentarz usunięty przez autora
Piszę bo nie wiem, mam TIDAL a nie Spotify xD
@xionze: głaskanie czarnych po główce przez lata i wszędzie tam gdzie powinno się wziąć odpowiedzialność za siebie (jak np. wychowania dzieci) usprawiedliwianie rasizmem. Jeśli od dziecka, przez całe życie ktoś słyszy narrację, że wszelkie jego niepowodzenia to nie jego wina tylko "złego białego człowieka" i "systemowego rasizmu", to jak myślisz - jaka będzie motywacja takiego człowieka do wzięcia się
@PilariousD: wyżej był wykres jakiegoś Gillette India i coś tam rzeczywiście jebło pod koniec roku, nieważne, że nie ten market i nie ten czas XD
Trzeba jeszcze wspomnieć, że Gillette nie tylko nie straciło nic na tym bojkocie, to jeszcze w maju 2019 dorzucili do pieca wypuszczając drugą reklamę z osobą transpłciową.
https://www.instagram.com/p/Bx2YJnShHW_/
Ale tego bojkotujący nawet nie zauważyli, bo
Inna sprawa, że wielokrotnie przewijały się raporty o tym jak bojkoty, które miały marce szkodzić - pomagały jej.
Komentarz usunięty przez moderatora
@danek_szy: Chochoł mocno.
Jedyne co myślę to że Spotify więcej na mnie nie zarobi. Pozdrawiam.