Aktywne Wpisy
fiolkins +1461
8 lat temu byłem w swoim najgorszym ciągu alkoholowym. Przez #alkoholizm nie miałem żadnej nadzieji. Dziś widziałem wschód słońca na Rodos a za dwa miesiące minie osiem lat od kiedy nie pije. Może będzie przynajmniej jedna osoba która to przeczyta i pomyśli że za 8 lat też chce zobaczyć wschód słońca
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
arsamakov +354
chwalenie się trzeźwością bo kiedyś się nie potrafiło z umiarem wypić i jeszcze próby umoralniania innych, to jakaś wyższa metafizyka. wam to ten a-----l chyba wypłukał szare komórki #alkoholizm

@Revival: Przyjemność po mojej stronie.
Życzę dalszych sukcesów.
To niezły z ciebie agent
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1590943275m0Sk1kHPNKGCaXW8xI4DDo.jpg
Pobierzjak dobrze trafisz, to nie jeden prezent dostaniesz za to granie, tylko ładnie graj i ładnie śpiewaj.
kolejne etapy to:
mindfulness (ważność)
Zawsze dziwiło mnie to jak jednostka pod wpływem danej lektury była w stanie zmotywować się do działania. Zazwyczaj motywuje wizja, ale i ona przepadnie po jakimś czasie, więc najlepszą
Rok temu po Twoim wpisie kupiłem tę książkę.
Co się od tamtej pory zmieniło? Nic, chyba oprócz kupienia trzeba ją jeszcze przeczytać xD
Ale tak już mam, kupuje więcej książek niż jestem w stanie przeczytać, ciągle się oszukuję że będę miał więcej czasu na książki
źródło: comment_1590947078y5B51BS9s6hg6xOs90fPsp.jpg
PobierzPozdrawiam!