Wpis z mikrobloga

@Student_AWAS Na zdjęciu wygląda wszystko jakoś dziwnie, jak nie auto którym jeździłem. Na żywo zrobiłem takim samochodem (głównie jako pasażer) 1.5kkm o pomijając dramatyczne moim zdaniem fotele (podstawowe fotele w E87. 2006 są lepsze, ba, w polo 6n były lepsze XD) to samochód był bardzo przyjemny w odbiorze, a środek wyglądał hm... Przytulnie, głupie słowo do auta, ale tak mi to najprościej określić XD
@wam116: e klasa to juz wiekszy wydatek niz c klasa, zauwazalnie wiekszy... prywatnie to ja lubie azjatycka fale, Toyke czy Hyundaia/Kie... i niestety, co rok, to coraz bardziej te firmy ograniczaja tonacje wnetrz :/

Ale idac nawet w pre.ium, to chyba q8 oferuje tylko czarna/szara deske, pomijam to, ze 60% tej deski to piano blaxk x_x
@Student_AWAS u koreancow nie wiem czy widziałem na żywo kiedykolwiek jasne wnętrze :o
No E wyszła prawie 450k po rabatach także dla mnie to jest astronomiczna kwota, ale to jasne wnętrze ma ładne. Ja bym się nie nadawał, obecnie remontuje sobie mieszkanie to non stop w pyle, jako hobby mam auta to non stop w smarze, nie miałbym serca do tego wsiadać #!$%@?, a prysznica w garażu nie zamontuje bo nie ma
e klasa to juz wiekszy wydatek niz c klasa, zauwazalnie wiekszy.

@Student_AWAS: Nope. Ostatnio jak patrzyłem to za 250k można mieć c220d albo c300 (nie pamiętam) plus pneumatyka plus pakiet premium. E klasa 220d business edition, navi i parę opcji to też 250k a większe auto
@Student_AWAS: Jeźdizłem kiedyś e klasą z wypożyczalni. To było właśnie 220d w automacie. Cudowne auto. Mega wygodne, ciche, szybkie, z RWD i bardzo ekonomiczne jak na tą masę. 220 konne bmw f10 brało 10,5 L przy szybkiej jeździe. Merc wziął chyba 10 przy #!$%@? 180km/h przy duże wietrze. Na szczęście niemiecka autostrada była zupełnie pusta i szeroka na 5 pasów, więc jak mnie przerzuciło na sąsiedni pas to nie było tragedii
@cwlmod: Hmm ciekawi mnie twoja odpowiedź na twoje pytanie ( ͡° ͜ʖ ͡°):

Po czyjej stronie staniesz?
1. Ja, tj właściciela nowego Hyundaia i30N
2. Mojego auta, który mną gardzi bo po #!$%@? mi sportowego auto (tylko się zabić można, zabawa to niezdefiniowane zjawisko fizyczne), i żebym w ogóle #!$%@?ł z gównianym #!$%@? bo zero prestiżu, a bez gwiazdy nie ma jazdy, najlepiej takiej 15 letniej

:D
@cwlmod: akurat ja jestem w #teamkorea motzno ( ͡° ͜ʖ ͡°)

I nie mam mb m.in. dlatego, ze gardze tym premium prestizem w jakims stopniu. W takim, ze ostrze sobie zeby na nowa Elantre... no ale Mb, toMb jednak ( ͡° ͜ʖ ͡°). Choc cos czytalem o wejsciu Genesisa do Europy, moze byc ciekawie ( ͡° ͜ʖ ͡°)