Aktywne Wpisy

Zbiersk +17
Od dłuższego czasu myślałem o zakupie działki pod budowę domu. Ale ostatnio zacząłem brać pod uwagę sytuację polityczną związana z wojna na Ukrainie. Według ostatnich doniesień, Ukraina na froncie radzi sobie coraz słabiej ze względu na przeważająca ilość niedawno zmobilizowanej piechoty w rosyjskiej. Wobec tego, szacunki pokazują, że do całkowitej kapitulacji Ukrainy dojdzie w przeciągu 2 lat. Teraz pytanie jak będzie wyglądał podział Ukrainy lub ewentualna okupacja? Jeżeli dojdzie do okupacji i

Lolenson1888 +547
Powiem wam, że ostatnimi czasy w polityce nic mi tak nie podnosi ciśnienia jak wysrywy amerykańskich alt-rightowych profili typu "End Wokeness" jak na załączonym obrazku, jednogłośnie twierdzących że to ostateczny koniec i upadek Polski, bo zamieniono jakże konserwatywny rząd PiS na władzę lewicowej, globalistycznej opozycji. I nie są to niszowe profile, ale z dosyć pokaźnymi zasięgami w internetach.
Banda tumanów, która NIC nie wie o Polsce, Polakach, o tym co się rzeczywiście
Banda tumanów, która NIC nie wie o Polsce, Polakach, o tym co się rzeczywiście

Pięknie wygląda to fejkowe drewno na tle tej deski rozdzielczej, jak pięść do nosa.
#ford #samochody #motoryzacja
@cwlmod: mni wincyj ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale idac nawet w pre.ium, to chyba q8 oferuje tylko czarna/szara deske, pomijam to, ze 60% tej deski to piano blaxk x_x
No E wyszła prawie 450k po rabatach także dla mnie to jest astronomiczna kwota, ale to jasne wnętrze ma ładne. Ja bym się nie nadawał, obecnie remontuje sobie mieszkanie to non stop w pyle, jako hobby mam auta to non stop w smarze, nie miałbym serca do tego wsiadać #!$%@?, a prysznica w garażu nie zamontuje bo nie ma
@Student_AWAS: Nope. Ostatnio jak patrzyłem to za 250k można mieć c220d albo c300 (nie pamiętam) plus pneumatyka plus pakiet premium. E klasa 220d business edition, navi i parę opcji to też 250k a większe auto
Po czyjej stronie staniesz?
1. Ja, tj właściciela nowego Hyundaia i30N
2. Mojego auta, który mną gardzi bo po #!$%@? mi sportowego auto (tylko się zabić można, zabawa to niezdefiniowane zjawisko fizyczne), i żebym w ogóle #!$%@?ł z gównianym #!$%@? bo zero prestiżu, a bez gwiazdy nie ma jazdy, najlepiej takiej 15 letniej
:D
I nie mam mb m.in. dlatego, ze gardze tym premium prestizem w jakims stopniu. W takim, ze ostrze sobie zeby na nowa Elantre... no ale Mb, toMb jednak ( ͡° ͜ʖ ͡°). Choc cos czytalem o wejsciu Genesisa do Europy, moze byc ciekawie ( ͡° ͜ʖ ͡°)