Aktywne Wpisy
Dlaczego niebiescy nie zabierają swoich różowych na różne fajne aktywności ze swoimi kumplami?
Albo robią to sami albo z kumplami.
Jazda nocą po lesie 100km/h? To z kolegami. Z różową będzie wolniej, bezpieczniej (a więc nudniej).
Grill
Albo robią to sami albo z kumplami.
Jazda nocą po lesie 100km/h? To z kolegami. Z różową będzie wolniej, bezpieczniej (a więc nudniej).
Grill
cornel9192 +132
#trzecieoko #dindunuffin #azja
azjata wita afroamerykanina w swoim kraju, a my nawet nie możemy tego napisać 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
dzięki @wykop
azjata wita afroamerykanina w swoim kraju, a my nawet nie możemy tego napisać 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
dzięki @wykop
Przystojni, zadowoleni z życia, uśmiechnięci, inteligentni, bywający w świecie, emanujący swoją kulturą osobistą oraz słowną, dbający o siebie mężczyźni z dużych miast. W schludnych, czystych oraz modnych ubraniach kulturalnie manifestują swoje potrzeby.
Marsze patologi pt. np. "Zakaz pedałowania":
Sfrustrowane, smutne i zmęczone życiowo chłopaczki wyglądający jak jaskiniowcy zza czasów ugabuga w brzydkich nieschludnych ubraniach sprzed 30 lat zachowujący się jak dzikie zwierzęta, którzy wykrzykują obraźliwe i niestosowne hasła w stosunku do innych.
#bekazprawakow #neuropa #lgbt #teczowepaski #takaprawda #homoseksualizm
Nie ma i nigdzie tego nie pisałem ani nie negowałem, dalej twórz jakąś manipulcje wobec moich wpisów i usuwaj moje wpisy, gdzie pisałem że mam w dupie marsze lgbt, skrajner lewicy, czy oszołomów skrajnie prawicowych typu ,,zakaz
"Nie ma i nigdzie tego nie pisałem ani nie negowałem, dalej twórz jakąś manipulcje wobec moich wpisów"
O obydwu marszach można tak napisać i wkleić
@ZeT_: Proszę bardzo. Aż się wylewa ,,patologia" z tych protestujących na pierwszym planie, co nie? Same karki i łyse patusy! No i te obrazki ,,zakaz pedałowania" czy ,,d--a od srania!" ¯\_(ツ)_/¯
Zdjęcie przedstawia spokojny
Usunąłem ci komentarz z wyzwiskami skierowanymi w moją stronę. Napisałem ci już, że jak chcesz mnie powyzywać to sobie zrób osobny komentarz i się nie sraj tak. Nie neguje żadnych faktów. Fakty
@ZeT_: xDDD przecież ja ci napisałem, że te zdjecie co wstawiłem nie zmienia faktu, że ten marsz jest patologiczny. Czy ty potrafisz czytać? Co te twoje zdjęcie ostatnie wniosło do dyskusji? Znowu fikoł intelektualny z twojej strony.
Tak samo to co wstawiałeś w swoim wpisie, nie zmiania faktu że na marszach lgbt są takie obrazki jakie ci pokazałem,
Nie wmawiaj mi rzeczy, których nigdzie nie napisałem. Masz jakąś obsesję na swoim