Wpis z mikrobloga

Marsze LGBT:
Przystojni, zadowoleni z życia, uśmiechnięci, inteligentni, bywający w świecie, emanujący swoją kulturą osobistą oraz słowną, dbający o siebie mężczyźni z dużych miast. W schludnych, czystych oraz modnych ubraniach kulturalnie manifestują swoje potrzeby.

Marsze patologi pt. np. "Zakaz pedałowania":
Sfrustrowane, smutne i zmęczone życiowo chłopaczki wyglądający jak jaskiniowcy zza czasów ugabuga w brzydkich nieschludnych ubraniach sprzed 30 lat zachowujący się jak dzikie zwierzęta, którzy wykrzykują obraźliwe i niestosowne hasła w stosunku do innych.

#bekazprawakow #neuropa #lgbt #teczowepaski #takaprawda #homoseksualizm
ZeT_ - Marsze LGBT:
Przystojni, zadowoleni z życia, uśmiechnięci, inteligentni, bywa...

źródło: comment_15908578337XYxmG38skQAfzIyn9t9tl.jpg

Pobierz
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@technojezus: Pokaż mi miłą, przyjazną i kulturalną atmosferę na marszu anty LGBT. Bez żadnych wyzwisk i darcia mordy jak zwierzęta żałosny człowieku, a nie mnie wyzywaj. Ale rozumiem nie pokażesz, bo nie ma takiego czegoś na marszach anty LGBT więc będziesz stosował argumentum ad personam I mnie cały czas teraz wyzywał
  • Odpowiedz
@ZeT_: usuwaj dalej niewygodne komentarze i wyzywaj ludzi od prawaków, bo nie myślą tak jak ty. Pisz dalej o wyzywaniu, nazywając mnie prawakiem xD

Pokaż mi miłą, przyjazną i kulturalną atmosferę na marszu anty LGBT

Nie ma i nigdzie tego nie pisałem ani nie negowałem, dalej twórz jakąś manipulcje wobec moich wpisów i usuwaj moje wpisy, gdzie pisałem że mam w dupie marsze lgbt, skrajner lewicy, czy oszołomów skrajnie prawicowych typu ,,zakaz
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@technojezus: Wyzywasz mnie i się dziwisz, że usuwam twój komentarz? Równie dobrze mógłbym go zgłosić i by i tak został usunięty. Jak chcesz mnie wyzywać to następnym razem zrób to w osobnym komentarzu XD

"Nie ma i nigdzie tego nie pisałem ani nie negowałem, dalej twórz jakąś manipulcje wobec moich wpisów"

kompletny wysryw i manipulacja.

O obydwu marszach można tak napisać i wkleić
  • Odpowiedz
Dalej czekam na miłą, przyjazną atmosferę i przystojnych dobrze ubranych mężczyzn na marszu anty LGBT.

A ja nadal czekam na przystojnych, dobrze ubranych mężczyzn i miłą atmosferę na marszu anty LGBT, ale chyba się nie doczekam tego nigdy.

@ZeT_: Proszę bardzo. Aż się wylewa ,,patologia" z tych protestujących na pierwszym planie, co nie? Same karki i łyse patusy! No i te obrazki ,,zakaz pedałowania" czy ,,d--a od srania!" ¯\_(ツ)_/¯

Zdjęcie przedstawia spokojny
technojezus - > Dalej czekam na miłą, przyjazną atmosferę i przystojnych dobrze ubran...

źródło: comment_1590916780sl0C8Ax5B3GTrT8nIjl6p7.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@technojezus: Inne zdjęcie z marszu anty lgbt z twojego zdjęcia, który odbył się w Katowicach.

Przed startem Marszu Równości odbyła się kontrmanifestacja Młodzieży Wszechpolskiej. Kontrmanifestantom

towarzyszyły banery anty LGBT oraz kontrowersyjne okrzyki

Dalej neguj fakty i usuwaj komenatrze.

Usunąłem ci komentarz z wyzwiskami skierowanymi w moją stronę. Napisałem ci już, że jak chcesz mnie powyzywać to sobie zrób osobny komentarz i się nie sraj tak. Nie neguje żadnych faktów. Fakty
ZeT_ - @technojezus: Inne zdjęcie z marszu anty lgbt z twojego zdjęcia, który odbył s...

źródło: comment_1590917757IVadc87V0b640sk4CvUeo0.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
Inne zdjęcie z marszu anty lgbt z twojego zdjęcia, który odbył się w Katowicach.

@ZeT_: xDDD przecież ja ci napisałem, że te zdjecie co wstawiłem nie zmienia faktu, że ten marsz jest patologiczny. Czy ty potrafisz czytać? Co te twoje zdjęcie ostatnie wniosło do dyskusji? Znowu fikoł intelektualny z twojej strony.
Tak samo to co wstawiałeś w swoim wpisie, nie zmiania faktu że na marszach lgbt są takie obrazki jakie ci pokazałem,
  • Odpowiedz
@technojezus: Czy ty masz jakąś fobię z tym zarzucaniem mi usuwania twoich komentarzy? XD Piszesz już o tym setny raz. Powiedziałem, że jak chcesz mnie obrażać to napisz sobie osobny komentarz i tyle XD.

Co ty czlowieku próbujesz znowu manipulować i zrobic ze mnie jakiegoś prawackiego obrońcę marszów anty lgbt?

Żałosny jesteś.

Nie wmawiaj mi rzeczy, których nigdzie nie napisałem. Masz jakąś obsesję na swoim
  • Odpowiedz
@ZeT_: Dokładnie!!! Widać, ze każdy jest zadowolony i uśmiechnięty. Pewnie 90% to bogacze. Biedne prawaki ma zasiłku mogą tylko pozazdrościć tej naszej idylli. Śmiać mi się chce jak starają się zdyskredytować nasze dążenia do niezależności.
  • Odpowiedz
Dla mnie przesada te porównanie, ale daje do myślenia że prawaki ubierają się tylko czarno-biało co już daje szeroki wachlarz interpretacji ich s----------j psychiki. Co do patologicznych zachowań, to jest to dla mnie podpalanie rac i darcie ryja "chwała bohaterom" w minucie ciszy dla Powstania Warszawskiego. Oczywiście walczyli bohatersko, ale ta minuta jest żałobą po ich śmierci która poszła na marne a nie uczczeniem bohaterstwa.
  • Odpowiedz