Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Pytanie z rodu tych abstrakcyjnych do Mirków będących w związku, ale odpowiedzi Mirabelek również mile widziane ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Gdyby ktoś zaproponował wam million dolarów za to, by wasza różowa spędziła z nim noc, to zgodzilibyście się? Tylko jednorazowa transakcja, w czasie której zainteresowany może zrobić z nią co mu się żywnie podoba, a później przelać hajs na wasze konto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Powiem szczerze, że gdy za pierwszym razem wyobraziłem sobie tą sytuację to byłem całkowicie na nie, ale jak tak teraz myślę to milion piechotą nie chodzi, a różowa i za frajer teoretycznie może dać komuś d--y na boku xD

Jaka byłaby wasza decyzja?

#niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #zwiazki

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5ed113ed0054036b426bc94b
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Wesprzyj projekt
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

MikroblogowyGóral: Spoko pod warunkiem, że te "może zrobić z nią co mu się żywnie podoba" nie jest niczym bez JEJ zgody. Wbrew pozorom do takich rzeczy się DOJRZEWA.
Gdy byłem małolatem wydawało mi się skandaliczne, że ktoś mógłby się bezcześcić i do końca życia być zbrukanym intymnością bez miłości!!!
Dzisiaj takie podejście do seksu jest śmieszno-żałosne. Rozumiem, że ktoś kto ma za żonę nietkniętą dziewicę mógłby poświęcić milion dolarów by ten
  • Odpowiedz
NiepełnosprawnaKrowa: moja różowa ruchała się w przeszłości z 4 facetami, więc piątego przebolałbym pewnie i za 20 tysięcy złotych XDDD
pod warunkiem, że wyraziłaby zgodę, a jak nie to próbowałbym ją namówić, że skoro ruchała się za darmo bez uczuć by teraz nie zgrywała romantyczki
oczywiście pod warunkiem, że byłby normalny, a nie obleśny, bo jak ma mieć traumę po brzuchatym śmierdzielu to wykluczone, ale mowa jest o facecie na poziomie
  • Odpowiedz
OP: @anothereason @Eugeniusz_Zua: o k---a, nawet nie wiedziałem że powstał film o takiej fabule, serio XD muszę obejrzeć ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@NiepełnosprawnaKrowa w pełni podzielam Twoje zdanie, skoro wcześniej nie było problemu by r----ć się tylko dla ruchania za darmo, to jaki problem zrobić to raz jeszcze za taką kupę hajsu?

Film filmem, a życie życiem dlatego dalej czekam na opinie
  • Odpowiedz
MętnaDama: Zależy od kontekstu czyli nastawienia i kultury osobistej tego typa. Nawet nimfomanka nie będzie chciała iść do łóżka z facetem, który zachowuje się jak burak tak samo tutaj jak gość byłby miły i przyjazny to luz bez problemu, ale jak chamski to za żadne pieniądze.

Zaakceptował: LeVentLeCri
  • Odpowiedz
ŚwiętaElfka: A co to k---a jest rower miejski żeby na tym biznes robić ? Ciało to coś czego ci nie można odebrać, najbardziej wartościowe coś w twoim życiu. Nawet jakby mi ktoś miał zapłacić 200 baniek w euro to bym się nie zgodził żeby jakiś chad czy inny c--j wchodził w moją różową. Pytanie na poziomie czy zjadłbyś g---o za milion dolarów. Kompletnie niedorzeczna czynność za hajs. Jeśli jest to twoja
  • Odpowiedz