Aktywne Wpisy

nad__czlowiek +82
#blackpill #tiktok #zwiazki #tinder #s--s #logikarozowychpaskow #p0lka
Nie no to są jakieś jaja xD Babsko 2/10 na tinderze zmatchowało z typem 8/10 i ludzie ją pocisneli w komentarzach, że startuje do typów z nie swojej ligi a ona uważa, że taki koleś jest w jej typie i ona tylko takiego chce bo jest w jej typie xD A ludzie z
Nie no to są jakieś jaja xD Babsko 2/10 na tinderze zmatchowało z typem 8/10 i ludzie ją pocisneli w komentarzach, że startuje do typów z nie swojej ligi a ona uważa, że taki koleś jest w jej typie i ona tylko takiego chce bo jest w jej typie xD A ludzie z
źródło: KASZA
Pobierz

sudiczka +225
Wyglada na to, że ktoś tu jest nie tylko @cvvany ale jest też niezłym kłamczuszkiem. (。◕‿‿◕。)
Cvvany lis, reklamując biznes swojej różowej, zorganizował trzy #rozdajo (TRZY!) i w żadnym nie wylosował zwycięzców. Łącznie zebrał 2572 plusy, więc jeśli jeden z nich był Twój, to możesz czuć się zrobiony w bambino.
Widać biznes różowej ma bardzo wysokie standardy jeśli chodzi o uczciwość. To
Cvvany lis, reklamując biznes swojej różowej, zorganizował trzy #rozdajo (TRZY!) i w żadnym nie wylosował zwycięzców. Łącznie zebrał 2572 plusy, więc jeśli jeden z nich był Twój, to możesz czuć się zrobiony w bambino.
Widać biznes różowej ma bardzo wysokie standardy jeśli chodzi o uczciwość. To
źródło: 62274833-E911-43BB-8F6F-E53057C77454
Pobierz

Pytanie z rodu tych abstrakcyjnych do Mirków będących w związku, ale odpowiedzi Mirabelek również mile widziane ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Gdyby ktoś zaproponował wam million dolarów za to, by wasza różowa spędziła z nim noc, to zgodzilibyście się? Tylko jednorazowa transakcja, w czasie której zainteresowany może zrobić z nią co mu się żywnie podoba, a później przelać hajs na wasze konto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Powiem szczerze, że gdy za pierwszym razem wyobraziłem sobie tą sytuację to byłem całkowicie na nie, ale jak tak teraz myślę to milion piechotą nie chodzi, a różowa i za frajer teoretycznie może dać komuś d--y na boku xD
Jaka byłaby wasza decyzja?
#niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #zwiazki
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5ed113ed0054036b426bc94b
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Wesprzyj projekt
Zaakceptował: Precypitat
Gdy byłem małolatem wydawało mi się skandaliczne, że ktoś mógłby się bezcześcić i do końca życia być zbrukanym intymnością bez miłości!!!
Dzisiaj takie podejście do seksu jest śmieszno-żałosne. Rozumiem, że ktoś kto ma za żonę nietkniętą dziewicę mógłby poświęcić milion dolarów by ten
pod warunkiem, że wyraziłaby zgodę, a jak nie to próbowałbym ją namówić, że skoro ruchała się za darmo bez uczuć by teraz nie zgrywała romantyczki
oczywiście pod warunkiem, że byłby normalny, a nie obleśny, bo jak ma mieć traumę po brzuchatym śmierdzielu to wykluczone, ale mowa jest o facecie na poziomie
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
@NiepełnosprawnaKrowa w pełni podzielam Twoje zdanie, skoro wcześniej nie było problemu by r----ć się tylko dla ruchania za darmo, to jaki problem zrobić to raz jeszcze za taką kupę hajsu?
Film filmem, a życie życiem dlatego dalej czekam na opinie
Zaakceptował: LeVentLeCri
Zaakceptował: LeVentLeCri