Aktywne Wpisy
92cel +288
Może mało popularna opinia, ale Ukraina już przegrała tę wojnę i to przez jedną swoją decyzję - zezwolili kobietom na opuszczenie kraju.
Tym sposobem zrujnowali sobie demografię, nikt na zniszczona Ukrainę wracać nie będzie - a na pewno nie Ukrainka, która sobie ułożyła życie w DE, GB czy Francji.
Ostatnimi tygodniami jest głośno o tym, że Ukrainki wysylają papiery rozwodowe na masowa skale - kobietom nawet nie chce się udawać, że jeszcze
Tym sposobem zrujnowali sobie demografię, nikt na zniszczona Ukrainę wracać nie będzie - a na pewno nie Ukrainka, która sobie ułożyła życie w DE, GB czy Francji.
Ostatnimi tygodniami jest głośno o tym, że Ukrainki wysylają papiery rozwodowe na masowa skale - kobietom nawet nie chce się udawać, że jeszcze
Ana77 +60
Jakbym malo miała problemów to dostałam podwyżkę wynajmu 200 zł. Teraz place 2300 za 40m.
Zajebiste jest te dorosle zycie: kłopoty, rachunki, choroby i tak od rana do nocy.
Psychiatra prywatny za 250 zł? Kolejka na 3,4 misiące czyli nie przyjmują- polecają innych...
Teraz jestem samotną, chorą psychicznie babą na wynajmie z kotami. Do tego dzialanośc i praca pod chmurką,egoistyczna seniorka pod opieką i ojciec, który nie bardzo chcę ogarniac cokolwiek.
Do
Zajebiste jest te dorosle zycie: kłopoty, rachunki, choroby i tak od rana do nocy.
Psychiatra prywatny za 250 zł? Kolejka na 3,4 misiące czyli nie przyjmują- polecają innych...
Teraz jestem samotną, chorą psychicznie babą na wynajmie z kotami. Do tego dzialanośc i praca pod chmurką,egoistyczna seniorka pod opieką i ojciec, który nie bardzo chcę ogarniac cokolwiek.
Do
Różowa zapytała mnie co bym chciał dostać na urodziny, a ja jej powiedziałem, że już wyrosłem z ich obchodzenia.
Odpowiedź:
Czyli można. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Pluje na rigczowe dzieci. Na wszystko co mam sam sobie zarobiłem, odlożyłem i to mam xd ale zapomniałem że internetowy filozof mistrz komentarzu jest największym drągalem na tym portalu.
Nie znasz mojej sytuacji.
Tak sie składa że mieszkam sam i utrzymuje sie sam. Jeszcze rodzicom daje hajs :)
Wiec powtorze - nie zesraj sie jasnowidzu, i wyciagnij kij z
Dawali mi do zrozumienia jak bardzo niechcianym dzieckiem jestem. Nigdy nie mialem Srajfonów ani Scheissungów nowej generacji tylko stare telefony.
Byłem bity bez powodu. Nie bylo alkoholizmu w domu. Wyzywali
Dzięki za cenną lekcję. Zawsze mogłem miec kogoś w rodzinie jak ty. Wtedy dawno bym sie powiesił na najbliższym drzewie xd #janusz #filozof