Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 15
@pepejewishfrog: to co się dziwisz? Ewidentnie rodzina ma rigcz i wiedzą że nie ma sensu #!$%@?ć hajsu na prezent który może być niechciany. Dorośli ludzie #!$%@? mać. Swoje pieniądze zarabiasz na swoje zachcianki. Kupując im tak drogie prezenty wcale nie jesteś kochanym synusiem tylko stawiasz ich pod ścianą - jak nie #!$%@? w kosmos ponad tysiaka dla prezent dla mnie to mnie nie kochacie, bo ja przecież na was wydałem! A
@darvd29 sam sie dokładam do wszystkiego odkąd zarabiam ;) nie zesraj sie boomerze.
Pluje na rigczowe dzieci. Na wszystko co mam sam sobie zarobiłem, odlożyłem i to mam xd ale zapomniałem że internetowy filozof mistrz komentarzu jest największym drągalem na tym portalu.
Nie znasz mojej sytuacji.
Tak sie składa że mieszkam sam i utrzymuje sie sam. Jeszcze rodzicom daje hajs :)
Wiec powtorze - nie zesraj sie jasnowidzu, i wyciagnij kij z
@JerzyDabczak: Ale kwik wykopków, że ktoś może mieć normalną kobietę xD No tak, bo każda istota która chodzi na tym świecie jest ekwiwalentna charakterem. Głupi ludzie <=> durna zawartość serwisu.
@darvd29 Nie chce prezentu za 1k :) Przez całe życie byłem dzięki nim sam. Bez wsparcia. Bez niczego. Chodziłem do 18 roku życia w łachamanach ze szmateksu. Bez zrozumienia, gdy choroba psychiczna postępowała, i sprawiła że moje zycie sie zatrzymało w punkcie.
Dawali mi do zrozumienia jak bardzo niechcianym dzieckiem jestem. Nigdy nie mialem Srajfonów ani Scheissungów nowej generacji tylko stare telefony.
Byłem bity bez powodu. Nie bylo alkoholizmu w domu. Wyzywali
@darvd29 Bo jestem człowiekiem. I uznaje wartości. Rodziny sie nie wybiera. Jest jaka jest. Biorac pod uwage to jaki jad wylewasz, to jesteś gościem blisko 30 ktory pracuje na magazynie, i któremu też nie wyszło. Ale nie jestem tobą :)
Dzięki za cenną lekcję. Zawsze mogłem miec kogoś w rodzinie jak ty. Wtedy dawno bym sie powiesił na najbliższym drzewie xd #janusz #filozof
@pepejewishfrog od 4 lat uciekam z mojego miasta na moje urodziny byłem w górach, nad morzem, Tunezja i w zeszłym roku Egipt. Dwa lata temu moja mama i ojciec (o tyle zabawne, że są od ponad 20 lat po rozwodzie i mają minimalny kontakt) zapomnieli nawet zadzwonić. Nienawidzę swoich urodzin i nie wiem co zrobić w tym roku bo muszę zostać tutaj :/. Zawsze wszystkich proszę i mówię, że telefon z życzeniami
@JerzyDabczak: ja też od swojej nic nie chcialem na urodziny, a potem ona przez cały miesiąc robiła dla mnie prezent podobno. Ostatecznie dostałem własnoręcznie zrobione pudełko niespodziankę, z takimi warstwami gdzie na każdej było coś co lubię, piwo, moje ulubione kopalnioki, moje ulubione żarcie i dodała pamiątkową ramkę od siebie. Przyznam się szczerze że byłem zaskoczony a na swoje urodziny od dawna tak nie czekałem jak na te wtedy. :]