Aktywne Wpisy
Janusz_Conway +1246
Wrzucamy ryje które zasługują na proces po 15.10, ode mnie ten aparatczyk:
#tusk #bekazpisu #wybory #tvpiscodzienny #marsz #galeriazdrajcownarodupolskiego
#tusk #bekazpisu #wybory #tvpiscodzienny #marsz #galeriazdrajcownarodupolskiego
pogop +3
Świetna zabawa na chpd. Ja myślałem, że po przejechaniu Wisły jestem w ciepłych krajach, bo rodzice mówili, że są za wielką wodą XD
#heheszki #dzieci #dziecinstwo
#heheszki #dzieci #dziecinstwo
Znalazłem na tinderze fajną dziewczynę, oboje mamy 22 lata. W ciągu dwóch tygodni widzieliśmy się ze 4 razy, na prawdę ciekawie się to zapowiadało...
Po tych dwóch tygodniach znajomości musiałem wyjechać ostatnio na tydzień do Niemiec ( dodatkowe szkolenie w pracy z klientem).
Wczoraj zobaczyliśmy się, dwa dni po moim powrocie. Na wstępie oznajmiła "to nie ma pewnie większego znaczenia, ale chcę być z Tobą szczera i widziałam się z dwoma facetami z tindera kiedy Cię nie było, ale to tylko nic nieznaczące spotkania i już nawet z nimi nie rozmawiam... to co idziemy?"
Od razu odpowiedziałem, że już nigdzie nie pójdziemy a dla mnie znajomość jest skończona. Trudno mi było to mówić bo dziewczyna na prawdę mi się podoba (i wygląd i sposób bycia), ale wytłumaczyłem, że dała sobie aż dwie szanse na znalezienie kogoś lepszego. Skoro ciągle szuka to niech wraca skąd przybyła i niech szuka dalej... Zaczęła jęczeć, że się po prostu nudziła i oni nie mieli nigdy znaczenia. No ale wiadomo jak jest, może powiedzieć teraz co zechce, ale jak któryś z tej dwójki byłby lepszy to wczorajszego spotkania by nie było. I to jest absolutnie pewne, tu nie ma żadnych wątpliwości. Ja wiem, że początki znajomości i ślubu nie braliśmy, ale jeżeli się spotykam z jedną osobą to z innymi tego nie robię. Cały czas wypisuje, dzwoni, przeprasza i mówi że usunęła całą apkę, pokazuje screeny że z tymi typami nic nie pisze, prosi o jeszcze jedną szansę.
Trochę mięknę bo serio laska fajna... Trzymać się twardo czy dać szansę?
#tinder #blackpill #logikarozowychpaskow #zwiazki
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5ece49f2b940832ef250ebce
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Przekaż darowiznę
A co do nieużywania przez nią Tindera możesz to
Gratuluję nauczyłeś kolejną laskę że nie popłaca być szczerą wobec faceta z którym się spotyka.
Nie mieliście ekskluzywności. "Dwie szansę znalezienia kogoś lepszego" - a skąd ona po tych dwóch tygodniach ma wiedzieć jak dobry jesteś xDDD. Prawda jest taka że na drugi raz sam możesz się samemu spotykać z paroma laskami na raz, zamiast robić z siebie pipę.
@TheOneWhoKnocks wy beciaka wy xD
@AnonimoweMirkoWyznania laska napisała że spotkała się z tamtymi bo się "nudziła" xD
A jak już będzie z nim w związku z i znowu będzie musiał wyjechać na tydzień, to co, też będzie się nudzić i pójdzie na innego bolca
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Jasne mogła się spotkać z kimś innym, ale jak chociaż na randkę z facetem, to chyba nie namiekscu jest chodzenie na randki z innymi...
Ja bym czuł sie jak śmieć, i jako opcja zapasowa, bo jak znajdzie kogoś lepszego to elo.
@CzasamiTakCzasamiNie: Co ma do tego tinder jako taki? Zapisana jest taka regulacja w regulaminie aplikacji czy co?( ͡º ͜ʖ͡º)
@AnonimoweMirkoWyznania: ciekawe czy faktycznie z dwoma czy z piątką xd Czyli naciągnęła ich na pizze, lody czy chciała pogadać ale patrz - jakoś dziwnie nie mogła zrobić tego przez apkę tylko na żywo, może nawet u nich na chacie :D Bez obrazy - ale mialem takie