Aktywne Wpisy
wortor +700
Powiem wam, że mam już dość tej p---------j Hiszpanii.
Gdzie nie pójdę, to albo p--o/sangria za 2 euro, albo żresz i pijesz ile chcesz za 7,99 albo tapas bary jak niżej.
Chcę już do Polski i do pizz za 60zl albo pierogów z ziemniakiem po 50 dych za 6 sztuk ;((
#gastronomia #hiszpania #januszebiznesu #patogastro #heheszki
Gdzie nie pójdę, to albo p--o/sangria za 2 euro, albo żresz i pijesz ile chcesz za 7,99 albo tapas bary jak niżej.
Chcę już do Polski i do pizz za 60zl albo pierogów z ziemniakiem po 50 dych za 6 sztuk ;((
#gastronomia #hiszpania #januszebiznesu #patogastro #heheszki
źródło: IMG_5086
Pobierz
TiniMini_pl +25
Cześć wykopki.
Jetem Łukasz, mam 35 lat mieszkam z moim 80 letnim chorym ojcem. Utrzymuje się z renty rodzinnej i socjalnej. Całe życie leczę się na depresję a od kilku lat walczę z atakami paniki, stanami lękowymi i tikami nerwowymi. Niedawno zdiagnozowano u mnie ADHD i koszty leków poszybowały mocno w górę. Mój organizm dobrze się czuję dopiero przy dawce 60 mg metylofenidu co daje łącznie 6 opakowań po 10 mg na
Jetem Łukasz, mam 35 lat mieszkam z moim 80 letnim chorym ojcem. Utrzymuje się z renty rodzinnej i socjalnej. Całe życie leczę się na depresję a od kilku lat walczę z atakami paniki, stanami lękowymi i tikami nerwowymi. Niedawno zdiagnozowano u mnie ADHD i koszty leków poszybowały mocno w górę. Mój organizm dobrze się czuję dopiero przy dawce 60 mg metylofenidu co daje łącznie 6 opakowań po 10 mg na
źródło: Tk2Ki9KLmRanx2mz
Pobierz

źródło: comment_1590570284beAe4yHr0sS37kbUSWuqkq.jpg
PobierzJeżeli zaprezentowany na zdjęciu koszt odniesiemy do ceny pojedynczego hostingu - może wyglądać na to, że posiadasz u nas pakiet Hosting Cloud Biznes.
Jest to pakiet oferujący aż 500 GB limitu dyskowego. Jeżeli nie wykorzystujesz całego serwera - być może możesz zmienić Hosting Cloud Biznes na mniejszy serwer, nie tracąc przy tym swoich danych.
Skontaktuj się z nami na adres kontakt@nazwa.pl, sprawdzimy jaki jest poziom wykorzystania Twoich usług,
@Gniewek89:
Tym bardziej zachęcamy do kontaktu z nami! Postaramy się wybrać dla Ciebie odpowiednie rozwiązanie z naszej oferty. Jeżeli nie wykorzystujesz usługi, jaką sobie zamówiłeś - nie ma problemu, aby dokonać jej migracji, czy zmiany na inną, która będzie odpowiadała Twoim oczekiwaniom i wymaganiom!
Możesz napisać do nas także przez PW na wykop.pl - postaramy się szybko coś Tobie doradzić!