Aktywne Wpisy
djpatri +18
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Lukardio +17
Mam nadzieje że #marszniepodleglosci zostanie ,,odzyskany" i będą brali wszyscy ludzie niezależnie od wyznawanych poglądów.
#polska #11listopada #lgbt #marszrownosci #patriotyzm #neuropa #4konserwy
#polska #11listopada #lgbt #marszrownosci #patriotyzm #neuropa #4konserwy
Czekając w kolejce w sklepie osiedlowym zauważyłem różową 8/10, level około 25, czekającą w kolejce obok i sobie chyłkiem na nią spoglądałem... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No i po skasowaniu zakupów, wychodzimy prawie równocześnie ze sklepu a tu za zewnątrz ulewa jak ch*j !! Ludzie co mieli parasole jeszcze jakoś poszli, ale widzę różowa staje pod daszkiem przed wejściem i czeka, w coś tam grając na smartfonie. No to ja też czekam, zachowując bezpieczny dystans 2m, którego bym i tak nie przekroczył nawet bez epidemii... Po 3 minutach oswajania się z sytuacją, przełamałem tremę i postanowiłem nawiązać kontakt interpersonalny, więc odezwałem się do różowej "Ale się ładnie rozpadało", na co ona popatrzyła w niebo i odpowiedziała luźne "Mhm". Nie chcąc być natarczywym zaczekałem kolejne 5 minut, po czym po namyśle kontynuowałem kontakt interpersonalny mówiąc śmiałe "O już chyba przestaje, dobrze że szybko przeszło.", na co ona po ponownym spojrzeniu w niebo uraczyła mnie swoim głosem mówiąc "No już chyba ta chmura przechodzi, zaczyna być widać niebo." Myśłałem kontynuować tą jakże ciekawą konwersację, ale wtedy poczułem uczucie pustki w głowie i zrozumiałem, że moje zdolności podrywu na dzisiaj się już niestety wyczerpały... A chwilę później każdy poszedł w swoją stronę.
No cóż, może jeszcze drugie 30 lat życia i się nauczę jak zamienić więcej niż dwa zdania z dziewczyną... A tymczasem pozdrawiam tag ;)
#przegryw #stulejacontent #s----------e #fobiaspoleczna
Jeśli druga strona sama nie próbuje kontynuować rozmowy, tylko cały czas tylko pasywnie odpowiada, to nie ma sensu tego ciągnąć.
Wazne jest jak
Jakie mozesz wywolac emocje na tinderze, gdzie pcha sie do zwyklej dziewczyny masa roznych typow. Ma ona czas na analize i podejmowanie decyzji czy w ogole chce sie spotkac. Zagadujac na zywo w ogole omijasz ten etap bo troche strzelasz ją w potylice z nienacka. Jesli wezmiesz numer to na bank bedzie
Dostałem +10 do pewności siebie ;)
Komentarz usunięty przez moderatora