@Solux: Ty myślisz, że dla mnie siła Pan czy dowolnej postaci ma jakikolwiek związek z tym czy ją lubię czy nie? xD Nie zmieniaj tematu, Vegeta to szmata do bicia i zawsze tak było. Schodzisz z tematu księcia wielkiej rasy wojowników żeby powiedzieć, że przecież mała dziewczynka też dostawała po ryju od silniejszych wrogów, no super dzięki za info, miłego oglądania Vegety na glebie xD
@Solux: Mały epilog jeszcze żebyśmy się dobrze zrozumieli. Nie hejtuję Vegety, lubię gościa chociaż daleko mu do moich ulubionych postaci, ale stwierdzam fakty jak to zwykle się kończy xD Nie wiem po co próbujesz mnie sprowokować mówiąc, że postać którą lubię dostawała baty. Wiem o tym i mam to gdzieś, tak samo jak to że Vegeta zawsze przegrywa z głównymi antagonistami, bo nie zmienia to nic w kwestii tego czy
@Slought: No oki xD Ale sorry, nie każdy lubi te same postacie. No i nie mówię, że Ribrianne jest lepszą postacią od Vegety bez przesady xD Ale od takiego Jirena już tak, ale o to akurat nie trudno, bo ta postać była kompletnie wyprana z charakteru i nie miała właściwie żadnych unikalnych technik, tylko czystą siłę. Głównym wrogiem w tym turnieju powinien być Toppo, był o wiele ciekawszy.
#dragonballsuper #dragonball