Nie ogladalem w zyciu: Matrixa, Herego potera, Hobbita, wladcow pierscieni, lojca krzestnego 1,2 czy ile tam czesci to ma XD, gry o tron, szreka tylko jedna czesc jedynke ogladalem, krola lwa. Nie zamierzam nigdy tego obejrzec bo to dla mnie chlamy a ludzie nie wiadomo nad czym sie ekscytuja. #rozowepaski #niebieskiepaski #filmy #seriale
@littlepieceofheaven: to ja z Twojej listy też nie oglądałem Harrego Pottera i Gry o tron. Dodatkowo muszę pochwalić się tym, że nie oglądałem Titanica ;)
dlaczego polecasz czytanie LOTR, ale już nie Ojca Chrzestnego
@Kajtosz: Co do Ojca Chrzestnego - książka super, ale film też bardzo dobry. Uważany za jeden z lepszych filmów w ogóle, stąd myślę, że warto obejrzeć.
Jeśli chodzi o LOTR, to ja ogólnie nie przepadam za Tolkienem, niby czytałam, ale bez entuzjazmu. Natomiast film (już nawet nie pamiętam który oglądałam) zanudził mnie śmiertelnie. Fanom książek pewnie się spodoba, ale wybitnym dziełem nie
@littlepieceofheaven: nawet jakbym sie urodził w Japonii, to i tak byś był takim samym, uosabiającym wszelkie negatywne cechy naszego narodu cebulakiem xd
@littlepieceofheaven: Powiedz mi, jak to jest, że masz, aż taką przemożną chęć brandzlowania się mentalnego (chociaż może i nie tylko mentalnego) pisząc takie baity? Sugeruję pójście do psychologa.
@littlepieceofheaven: mi tez sie wydawało, że te tytuły meh, ale w zeszłym roku nadrobiłam GOT, szreka, HP i nawet fajne, muszę jeszcze się zmusić do Hobbita i Władcy pierścieni, ale na razie pierwsze 20 min mnie wynudzało.
Nie przeczytałem w zyciu ani jednego komentarza: @littlepieceofheaven czy jak on sie k* nazywa XD, zobaczylem tylko ze pisze czasami na mikroblogu. Nie zamierzam nigdy czytać jego wysrywów, bo to dla mnie chlam a ludzie nie wiadomo za co daja mu plusy. #rozowepaski #niebieskiepaski #filmy #seriale
niektórych filmów z Twojej listy tez nie widziałem, nie wszystkie uważam za warte oglądania ale czy kogoś to obchodzi?
@Kajtosz: Co do Ojca Chrzestnego - książka super, ale film też bardzo dobry. Uważany za jeden z lepszych filmów w ogóle, stąd myślę, że warto obejrzeć.
Jeśli chodzi o LOTR, to ja ogólnie nie przepadam za Tolkienem, niby czytałam, ale bez entuzjazmu. Natomiast film (już nawet nie pamiętam który oglądałam) zanudził mnie śmiertelnie. Fanom książek pewnie się spodoba, ale wybitnym dziełem nie
niektórych filmów z Twojej listy tez nie widziałem, nie wszystkie uważam za warte oglądania ale czy kogoś to obchodzi?