Aktywne Wpisy
tomosano +122
Mamy to, nocna cisza alkoholowa w Warszawie została przegłosowana. Największa represja wobec alkoholików po 89' xD
Trzeba to opić wodą z limonką ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Módlmy się za weekendowych meneli, czekają ich ciężkie chwile xd
#alkohol #alkoholizm #warszawa #wiadomosci #niepopularnaopinia #zdrowie #neuropa
Trzeba to opić wodą z limonką ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Módlmy się za weekendowych meneli, czekają ich ciężkie chwile xd
#alkohol #alkoholizm #warszawa #wiadomosci #niepopularnaopinia #zdrowie #neuropa
Czy nocna cisza alkoholowa to dobry pomysł?
- Tak 47.3% (1084)
- jeszcze jak 14.6% (334)
- Nie 28.4% (651)
- alkohol to moje paliwo 9.8% (224)
Anonek463 +646
Człowiek od razu bezpieczniej się czuje ( ͡° ͜ʖ ͡°) #heheszki #policja #marihuana #narkotykizawszespoko #narkotyki
#komputery #komputerstacjonarny #pytanie #pc
W tej cenie są już 1650 zamiast 1050 :P
Czy ktoś jest w stanie podpowiedzieć na co konkretnie zamienić części, aby ograniczyć się do podobnego budżetu całkowitego (powiedzmy max 2300)?
@NaChMiNick: Nie wiem, nie znam się na tym - ostatniego peceta składałem 11 lat temu. Po prostu
@Papasanbaba: "Z drugiej strony jak chcesz ją i tak wymieniać później to może lepszym dealem było by kupienie już ryzena 5 a tańszej karty ( może nawet używki skoro i tak ma wylecieć?"
- niekoniecznie mam to wymieniać, bo być może mi ten sprzęt wystarczy. Nie gram raczej w
@Papasanbaba: oczywiście, wywal to, dodaj pare stówek będziesz miał lepsze. a od Twojej propozycji dodaj pare stówek i będziesz miał jeszcze lepszy zestaw. przy budżecie 2 000 PLN ten zestaw jest bardzo dobry.
Zmieniłem zasilacz na tańszy. Jakoś nie przekonuje mnie SilentiumPC, ale wiele osób to kupuje i nie słyszałem żeby się coś działo. Ram przeceniony z 489 na 354 i taktowany 3600mhz. Zmieniłem też kartę na XFX Radeon RX 570 RS XXX Edition 8GB GDDR5, która jest bardzo popularna w zestawach w tym budżecie, gorsza od tamtej wczesniejszej, ale i tak bardzo dobra. zostaje 80zl na obudowę, więc niewiele, ale używaną
Btw, zamawiać przez morele.net? Czy gdzieś w innym miejscu?