Aktywne Wpisy

źródło: vdxqgmcmuravnqp
Pobierz
Wiecie co jest najgorsze? Chęć niesienia dobra w tym parszywym życiu i wielka, twarda pięść obcych ludzi na mojej gębie.
Ponad miesiąc temu ogłosiłam DARMOWĄ wycieczkę ze mną jako przewodnikiem górskim. Wytyczyłam autorską trasę, wyszukałam sponsora, który przygotował dla każdego uczestnika upominek w ramach propagowania czystości na szlakach. Wszystko to jak krew w piach. Początkowo uczestników zgłosiło się ponad 15, liczyłam na fajną zabawę bo zgłosili się również dorośli z dziećmi. Uprzedzając pytania- wycieczka miała być darmowa bo celem była promocja regionu i historia miejsc zapomnianych w Górach Sowich.
Fajnie? NIC, K---A, BARDZIEJ MYLENGO. ¯\(ツ)/¯
Do
Ponad miesiąc temu ogłosiłam DARMOWĄ wycieczkę ze mną jako przewodnikiem górskim. Wytyczyłam autorską trasę, wyszukałam sponsora, który przygotował dla każdego uczestnika upominek w ramach propagowania czystości na szlakach. Wszystko to jak krew w piach. Początkowo uczestników zgłosiło się ponad 15, liczyłam na fajną zabawę bo zgłosili się również dorośli z dziećmi. Uprzedzając pytania- wycieczka miała być darmowa bo celem była promocja regionu i historia miejsc zapomnianych w Górach Sowich.
Fajnie? NIC, K---A, BARDZIEJ MYLENGO. ¯\(ツ)/¯
Do
źródło: IMG_7924
Pobierz

#warszawa jak mogliście...
#neuropa #bekazprawakow #bekazkatoli #polska #aborcja
źródło: comment_15899545067nRKins827PVakJmCJ7SmW.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Nie popieram tej nawiedzonej sekty, ale nie popieram też wandalizmu.
Komentarz usunięty przez autora
Serio k---a? Akceptacja dla niszczenia cudzego mienia to jest równie wielki rak jak akcje proliferów.
Gościu, a czy @thecakeisalie by miał ten Avatar na aucie czy na wykopie?
Ci debile z pro zajmują miejsca parkingowe przy szpitalach, a tych miejsc przeważnie za dużo nie ma. Do tego często zastawiają przystanki, drogi. Jeżdżą bez celu i zwiększają korki. Poza tym zmuszają