Wpis z mikrobloga

pierwszy raz w życiu bede u barbera, zawsze to była fryzjerka za 20zł(nie mowie ze zle), ale teraz obrosłem mega i zobacze czy bedzie różnica, zdam relacje po wizycie razem ze zdjeciami oczywiscie. Głównie wybralem barbera tez temu ze moge mu powiedziec zeby mi dobral fryzure, a nie tylko góra dluzsza boki krotsze hehe XD
Koszt fryzjerki:20zł
fryzjer aka 'barber': 60zł
#przegryw #stulejacontent
iMarek22 - pierwszy raz w życiu bede u barbera, zawsze to była fryzjerka za 20zł(nie ...

źródło: comment_15897965173oI1SbrPt1PoJvswvLCJ0N.jpg

Pobierz
  • 98
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Still22lvlCrock: oczywiście, że można trafić na jakiś łebków bez doswiadczenia co wynajęli piwnice poukladali butelki po drogich alkoholach i części ze starej jawy i myślą że są wielkimi barberami za 80 zł od wizyty. Zwróć uwagę ile teraz tego typu miejsc się otworzyło, w dużym miescie mam wrażenie że na kazdej ulicy w szeroko pojętym centrum jest co najmniej jeden barber. Dlatego warto przed wizytą sprawdzić miejsce do którego się
  • Odpowiedz
@iMarek22: ( ͠° °) To jest ku..wa żenujące żeby tak kaleczyć nasz język. To wciąganie słówek zaczerpniętych z innych języków jest po prostu idiotyczne. "Barber" bo koleś za puścił brodę i pije sojowe latte - tak to widzę.

@chilon: Barber, bo pewnie ex górnik, który świętował barbórkę( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@iMarek22: tu masz polecanych fryzjerów w Białymstoku.

BIAŁYSTOK:

Mateusz i Daniel, Seweryn z Gentleman's Barbershop

Paweł Barber Shop - EM Studio

La Familia Barbershop
  • Odpowiedz
@iMarek22: also odpowiednie produkty to połowa sukcesu XD
Tak jak kolega wyżej pisał, przy Twoich włosach pewnie tonik od reuzela będzie potrzebny, pomada to oczywistość. Biorąc małe objętości na start zamkniesz się w 7 dyszkach. Jak coś w tym temacie mogę pomóc ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@iMarek22 OPie jakie są modne fryzury w Anna Dominika 2020? Jutro idę po 3 miesiącach i może powiem swojemu zeby os innego wyczarował bo się uzbierało włosów

Wygladasz na przygotowanego do wizyty, stąd pytanie
  • Odpowiedz