@Bartoszyce: expem mogę mieć z 4 razy więcej bo nie p------ę głupot, poza tym moim celem nie jest obrażenie cię tylko obnażenie twojej głupoty czy jak to nazywasz ideologii, która nie jest tą którą sobie wybrałeś przez ywarunkowania genetyczne, nie jest tą twoją prawdziwą, tylko tą która się wykreowała na podstawie twoich doświadczeń, lub ich braku i bierze się z frustracji a nie przekonań. O to mi i nie tylko
@Morgana_: już myślałem że krucjata jest bo Cię jakiś Wojtek uwiódł i porzucił na dyskotece, a tymczasem takie tam trollowanie :D No nic, joffrid chyba też miała f----z prawiczków jak dobrze pamiętam, nie oceniam. Jakieś sukcesy osiągnięte swoją drogą?
po pierwsze nie myją się i to nie jest obraza tylko fakt.
Nie. To jest tylko wyobrażenie twoje i wielu innych.
Po drugie napisałem że prawdziwy przegryw zawsze powie że to jest czyjaś wina. Bo ktoś nie widzi w nim wartości, bo dziewczyny wolą kogoś innego, bo rodzice, bo sąsiad, bo koledzy
@Morgana_: tak tak, prawiczków masz tu masę, umówiłaś się już z którymś? Pomijam pisanie o tym jak to nadajesz prawa do dziewic, bo wychodzi z Ciebie trollkonto XD
Idąc tym tokiem rozumowania można by myśleć o tym, że przecież kiedyś wymiotowała. I co z tego?
@Kowixx: Korzystniejsze postrzeganie kobiet z mniejszą liczbą partnerów / dziewic jest uwarunkowane biologicznie, tysiące lat temu nie było antykoncepcji ani testów na ojcostwo, więc kobieta która by grzmociła się na lewo i prawo, zmniejszałaby szanse faceta który potencjalnie z nią spółkował na przekazanie genów dalej.
W przypadku dziewicy takiego problemu nie było, jeżeli
Całe życie grają na kompie w niezmienianych od 3 dni gaciach i obwiniają wszystkich dookoła o swoją niedolę. To jest chyba podstawa ich z------a, że zawsze jest ktoś coś kto miał na nich wpływ bo oni sami nie ponoszą odpowiedzialności za siebie, jakby byli k---a listkiem na wietrze, typowa p-------a.
@tajemniczygosc: nie znasz się a piszesz. Prawdziwe przegrywy to ludzie z problemami typu nerwica, depresja, fobia społeczna itd. Dlaczego akurat
@Morgana_: boś głupia, tak jak pisałem. Jeszcze hurdur nie można porównywać z długimi włosami ani w ogóle z niczym, tylko ja nadaję prawo do dziewic. Może chociaż będziesz lepsze baity pisać dzięki mnie.
@Kowixx: a chciałabyś oglądac film po raz pierwszy z kimś kto już go zna? To że ktoś chce partnera na identycznym poziomie doświadczenia jest całkiem normalne i zrozumiałe ale kobiety z niezerowym przebiegiem oczywiście to piecze
#heheszki #memy #bekazprzegrywow #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
Komentarz usunięty przez autora
Nie. To jest tylko wyobrażenie twoje i wielu innych.
@Morgana_: przecież nikt nie mówił o tym, co jest lepsze
Pomijam pisanie o tym jak to nadajesz prawa do dziewic, bo wychodzi z Ciebie trollkonto XD
@Kowixx: Korzystniejsze postrzeganie kobiet z mniejszą liczbą partnerów / dziewic jest uwarunkowane biologicznie, tysiące lat temu nie było antykoncepcji ani testów na ojcostwo, więc kobieta która by grzmociła się na lewo i prawo, zmniejszałaby szanse faceta który potencjalnie z nią spółkował na przekazanie genów dalej.
W przypadku dziewicy takiego problemu nie było, jeżeli
@tajemniczygosc: nie znasz się a piszesz. Prawdziwe przegrywy to ludzie z problemami typu nerwica, depresja, fobia społeczna itd. Dlaczego akurat