Aktywne Wpisy
Wezwanie przez policję na przesłuchanie w charakterze świadka bez wiedzy z jakiej to przyczyny , czego może się tyczyć? To chodzi o jakąś osobę druga? Czy może tyczyć się mnie ze chodzi ze ja tylko bylam świadkiem podejrzanym czegoś? Jak to wygląda?
Obawiam się a nic nie zrobiłam....praca dom i nie wiem nawet nie mam żadnych znajomych.
#pytanie#prawo #zalpost
Obawiam się a nic nie zrobiłam....praca dom i nie wiem nawet nie mam żadnych znajomych.
#pytanie#prawo #zalpost
frequenttraveler +37
Dziś pod biedronką zaczepił mnie starszy Pan w wieku 60+.
Schludnie ubrany trzeźwy mówi czy nie kupią mu czegoś do jedzenia bo mu się pieniądze z emerytury już skończyły.
Widzę, że jest mocno zawstydzony. Odpowiadam, że jasne co tam chce on, iż zwykła sucha bułka będzie ok. Zaproponowałem wspólne zakupy ale mowil, że nie będzie się narzucał i poczeka (poinformowałem go, że będzie to trochę trwało bo żona dała mi wielką listę).
Schludnie ubrany trzeźwy mówi czy nie kupią mu czegoś do jedzenia bo mu się pieniądze z emerytury już skończyły.
Widzę, że jest mocno zawstydzony. Odpowiadam, że jasne co tam chce on, iż zwykła sucha bułka będzie ok. Zaproponowałem wspólne zakupy ale mowil, że nie będzie się narzucał i poczeka (poinformowałem go, że będzie to trochę trwało bo żona dała mi wielką listę).
polska język trudna język
@xnep: gdzie? ja widzę, że wszyscy plusują i heheszkują (ʘ‿ʘ)