@Blackpill_RAW: Przecież ona nie napisała o długości, ale o grubości, czyli obwodzie. 15 cm w obwodzie to nie jest średnia knaga, ale gigaknaga. Średni obwód to 11.5 - 12 cm.
@Blackpill_RAW: dziwnych czasów dożyliśmy. Nie wiem jak można żyć z mindsetem gdzie żyje się w ciągłym stresie i zamartwia, ze mam za małego, jestem za niski, ze niezadowole. Myśle, ze po uświadomieniu ludziom blackpilla kolejnym punktem społeczności powinna być nauka życia bez potrzeby wartościowania swojego ja w zależności od oceny chodzącego inkubatora.
As of 2015, a systematic review of 15,521 men, and the best research to date on the topic, as the subjects were measured by health professionals, rather than self-measured, has concluded that the average length of an erect human p---s is 13.12 cm (5.17 inches) long, while the average circumference of an erect human p---s is 11.66 cm (4.59 inches).[1] Flaccid p---s length can sometimes be a poor predictor
The belief that p---s size varies according to race is not supported by scientific evidence.[6][27] A 2005 study reported that "there is no scientific background to support the alleged 'oversized' p---s in black people".[28]
A study of 253 men from Tanzania found that the average stretched flaccid p---s length of Tanzanian males is 11 cm (4.53 inches) long, smaller than the worldwide average, stretched flaccid p---s length of 13.24
@Blackpill_RAW: Facet zawsze uważa, że ma za małego. Nawet jeżeli ma 3 cm powyżej średniej jak Ty. Nawet jeżeli ma 18 cm, to żałuje, że nie ma 20 cm itd.
@Pierdzik: Myk polega na tym, że jak faceci sobie sami mierzą penisa, to robią to w taki sposób, że zawyżają wyniki. Badanie jakie CI podlinkowałem polegało na tym, że to personel mierzył te fjuty, więc nie było mowy o manipulacji.
Jest jakaś apka, gdzie mogę tworzyć taski do wykonania dla #niebieskiepaski a on dla mnie? I taka, że mogłabym mu odhaczać wykonane taski (lub nawet je oceniać)
Nasza droga Mirabelka #kleboldswaifu przyznaje, że zadowoli się średnią knagą!
#przegryw #blackpill #blackpillraw #logikaniebieskichpaskow #s----------e #stulejacontent #incel #niebieskiepaski #zwiedzamyswiatprostytucjizkleboldswaifu #p---------a #roksa #divyzwykopem #bekazpodludzi #logikarozowychpaskow
#rozowepaski
Komentarz usunięty przez autora
Na podstawie badania ponad 15 k fiutów średnia wyszła 13.24 cm długości :
https://en.wikipedia.org/wiki/Human_p---s_size#/media/File:Human_p---s_sizes_length_only.svg
@okrim: mówienie że średni p---s ma 13 cm, to jak mówienie że średni wzrost w Polsce dla młodych mężczyzn to 170 XD