@Jarczur: ja p------e tankowanie raz w miesiącu i tacy ludzie mają samochód. Powinien być zakaz posiadania samochodu przez ludzi, którzy tak mało jeżdżą ( ͡°͜ʖ͡°)
@Jarczur rozumiem i ciebie i ją. Jak jeździ stale na tych samych trasach od jakiegoś czasu i wie że jej bak wystarcza mniej więcej na miesiąc to też istotna informacja, szczególnie dla niej. Wlewam bak, jeżdżę miesiąc, wydaje 200 zł miesięcznie na paliwo. Ma to sens.
niech jeździ z kimś na spółę i miejsc parkingowych nie marnuje normalnym ludziom
@durielek2: a bo normalni ludzie to tacy co codziennie wożą dupę samochodem? xD weź lepiej sprzedaj ten samochód a nie normalnym ludziom marnujesz powietrze ( ͡°͜ʖ͡°)
@Jarczur: A czemu dajesz tag logika rozowych, skoro Ci bardzo dobrze odpowiedziala? Ja sam jezdze turbo duzo i nierregulaarnie i licze na ile dni mi starcza 300zł na paliwo
Odpowiedź:
#logikarozowychpaskow
@durielek2: a bo normalni ludzie to tacy co codziennie wożą dupę samochodem? xD weź lepiej sprzedaj ten samochód a nie normalnym ludziom marnujesz powietrze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja: 8 litrów
Ona: W jedną stronę?
(ʘ‿ʘ)
Komentarz usunięty przez moderatora