Wpis z mikrobloga

@glogovianin: Żebyś się nie zesrał. Przypominam Ci, że PiS też odgrażał się, że Radka #!$%@?ą po wygraniu wyborów. To jest człowiek układu, tylko że troszkę lepiej wykształcony i ma prezencję. Ale wiesz co jeszcze ma? Ciebie, mnie, Twoją matkę, psa i dzieci głęboko w dupie. Tak jak reszta POPiS'u
@glogovianin: ja tu tylko to zostawię:

25 września 2005 został wybrany do Senatu jako kandydat bezpartyjny z ramienia Komitetu Wyborczego Prawa i Sprawiedliwości w okręgu bydgoskim. Kadencję rozpoczął 20 października tego samego roku, w Senacie VI kadencji był członkiem komisji spraw zagranicznych. 31 października 2005 został zaprzysiężony na ministra obrony narodowej w rządzie Kazimierza Marcinkiewicza, a 14 lipca 2006 w rządzie Jarosława Kaczyńskiego.
Żebyś się nie zesrał. Przypominam Ci, że PiS też odgrażał się, że Radka #!$%@?ą po wygraniu wyborów.

@CyrekLax: tylko pytanie czy mieli za co go #!$%@?ć? za zjedzenie ośmiorniczek najwyżej - podczas gdy wały pisowców są kilka rzędów wielkości większe

Nowaka za niewpisanie zegarka sąd skazał w 2014 roku, Szyszkę za niewpisanie do oświadczenia rezydencji nikt nie skazał, nawet nie było postępowania
@ziolo86: nigdy, bo każdy jest #!$%@? w tym gównie i jeśli miałby wsadzać kogoś, to jednocześnie kręci bata na samego siebie i całe otoczenie zaufanych polityków.
@Vincenzo: Warto wobec takich faktów przytoczyć też ten, że Sikorski podał się do dymisji w lutym 2007 roku, podczas gdy kryzys w koalicji rządzącej nastąpił latem. Nie mówiąc już o tym, że w 2005 roku nie mieliśmy takiej sytuacji, jak dzisiaj.
@Vincenzo: Sikorski został szefem MON, bo się do tego nadawał. Poglądy ma od zawsze takie same, w PiS z tego, co wiem, nigdy nie był, a już we dwu wcześniejszych rządach był wiceministrem MSZ. Nazywanie tego oportunizmem jest głupotą, prędzej można go nazwać specjalistą.

on jest tak samo wiarygodny co Tusk czy Kaczyński

Porównujesz najlepszego premiera Polski do człowieka, który odpowiada za jej upadek. Z kim ja rozmawiam XD