Wpis z mikrobloga

mi w 1 klasie technikum dziewczyna z grupy od angielskiego powiedziała cześć, ale w ogóle jej nie poznałem i nie odpowiedziałem XDD

@Quiz: Pewnie stwierdziła, że z ciebie mega Chad i potem nocami myślała o tym, jaki jesteś twardy i męski XDD
  • Odpowiedz
@Quiz: Ja jakoś jak byłem w gimnazjum szedłem z kuzynem i jakieś loszki do nas powiedziały "cześć" Kompletnie ich nie kojarzyłem z mojego miasta iii rozstawiłem ręce jak jakiś typowy dres i rzuciłem tekstem "znamy się?" i jak się minęliśmy yo zrobiłem obrót i nadal z rozstawionymi łapami je obserwowałem dopiero po 5 minutach ogarnąłem co o-------m XDD
  • Odpowiedz
@Dementia_Praecox w 2 klasie podstawówki laska z klasy zawołała mnie jak wracałem ze szkoły, odwracam się do niej, a ona że Ala mnie kocha, ale wstydziła się sama zagadać. Ja dostałem errora w mózgu i po chwili kalkulacji rzekłem:

Nie wiedziałem wtedy do końca co to znaczy, myślałem że głupi czy coś xD Ja p------ę, mijałem Alę na ulicy jeszcze wielokrotnie w dorosłym życiu i zawsze musiałem odwracać wzrok z
  • Odpowiedz
@ryba_twojej_mieczty Po co by miał kupić bilet? Samo machanie i złapanie taksówki to już było wybrnięcie z niezręcznej sytuacji. I dlaczego akurat wybrał za cel lotnisko skoro mógł cokolwiek, w taksówce już był "bezpieczny" . Cały ciąg zdarzeń po wejściu do samochodu nie ma żadnego sensu i przez to nie jest śmieszny
  • Odpowiedz
@Quiz: Ja szedłem z roboty i patrze, a tam moja znajoma idzie, ięc mówię do niej o cześć!, a ta wystawia ryjec spod szala i robi dziwną minę i okazało się, że to wcale nie moja znajoma tylko laska podobnie ubrana z takim samym kolorem włosów i fryzurą oraz okularach z bardzo podobną górą twarzy. Najśmieszniejsze jest to, że oboje przechodziliśmy przez ulicę tylko ona nadeszłą z drugiego końca tego
  • Odpowiedz