Aktywne Wpisy
mirko_anonim +28
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
6 rok razem, brak oświadczyn i moje zdziwienie. Jestem ciekawa, jak na to spojrzą inni.
Jesteśmy razem 5 lat, oczywiście mieszkamy razem. Przez pierwsze 3-4 rozmawialiśmy o zaręczynach i wiedziałam, że to się pewnego dnia stanie, ale nie miałam parcia. Czułam, ze to musi przyjść samo, nie ma co pośpieszać. Potem przestał podejmować temat. Ja mam poglądy w tych kwestiach tradycyjne. Nie chcę tłumaczyć bez sensu, po prostu
6 rok razem, brak oświadczyn i moje zdziwienie. Jestem ciekawa, jak na to spojrzą inni.
Jesteśmy razem 5 lat, oczywiście mieszkamy razem. Przez pierwsze 3-4 rozmawialiśmy o zaręczynach i wiedziałam, że to się pewnego dnia stanie, ale nie miałam parcia. Czułam, ze to musi przyjść samo, nie ma co pośpieszać. Potem przestał podejmować temat. Ja mam poglądy w tych kwestiach tradycyjne. Nie chcę tłumaczyć bez sensu, po prostu
dambrzez +373
Mój 9 letni syn tworzy muzyke w fl studio to jego pasja
Ma 0 wyświetleń na youtube
czy jest na sali choć 1 n----------y Mirek co da mu like lub komentarz
https://www.youtube.com/watch?v=QlYt2ij85rg
Ma 0 wyświetleń na youtube
czy jest na sali choć 1 n----------y Mirek co da mu like lub komentarz
https://www.youtube.com/watch?v=QlYt2ij85rg
#koronawirus
@muchmuchmuch: A ty zapewne jesteś pedofilem?
Ładnie sobie tworzysz "rzeczywistość". xD
@muchmuchmuch: Niestety, ale modele muszą zostać potwierdzone empirycznie. To jest fundament każdej nauki przyrodniczej, mnie uczyli tego w gimnazjum, ty widocznie jeszcze nie skończyłęm 6 klasy podstawówki. Wasze modele nie sprawdziły się, nie przeszły próby weryfikacji, nadają się do kosza. Bardzo mi przykro. Twarde dane mówią, że się myliliście. Czas zdjąc czapeczkę foliową.
Łap Rysiu, Tajwańczycy zacisnęli zęby i nosili maseczki, dodaj do tego tracking telefonów i kart oraz izolację w specjalnych do tego ośrodkach, tak wygląda to obecnie na ulicach w kraju o PKB kilkukrotnie większym od Polski z dużo większym zagęszczeniem ludności, 0 lokalnych przypadków, wszystkie kilka z zagranicy, pełny powrót do normalności oprócz lotów. Polacy nie mogli wytrzymać choćby 3 tygodni.
Może polecić ci jakąś książkę do wstępu do logiki, podstawy związków przyczynowo-skutkowych, wyprowadzanie dowodów itd. Może zaczniesz od tego? Z ciekawości, jakie masz wykształcenie? Bo jeżeli wyższe, z nauk ścisłych to byłbym wręcz zdruzgotany.
@rysiekryszard: Twoje tym bardziej, Niemcy mieli nakaz noszenia maseczek ochronnych w środkach komunikacji publicznej oraz w sklepach od 27 kwietnia, niektóre miasta czy landy zrobiły to wcześniej. W Austrii obowiązek noszenia maseczek miała w miejscach
@Pustulka: Szkoda tylko, że szczyt zachorowań mieli w połowie marca, a póżniej już tylko spadek w dół, a dopiero póżniej masowe obostrzenia. O jak mi przykro, że nic nie trzyma się kupy.
Ponawiam pytanie, jakie masz wykształcenie?
@Pustulka: Oj jak mi przykro, że znowu kłamiesz. W ciągu ostatnich 9 dni tylko trzy razy mieli trzy razy powyżej tysiąca wykrytych przypadków. Dzisiaj mieli najmniej od 12 marca czyli najmniej od 2 miesięcy. Bardzo mi przykro foliarzu
@rysiekryszard: Rysiu jak zwykle w formie. W Austrii stosowali się do ograniczeń i nosili maseczki w sklepach oraz środkach transportu publicznego. Koniec epidemii lokalnej to możesz ogłaszać na np. Tajwanie, gdzie nie mają lokalnych przypadków i zniesiony został obowiązek noszenia maseczek, a nie w Niemczech, gdzie są co prawda za szczytem zachorowań, ale dalej mają powyżej
@Pustulka: A w Danii nie nosili. TO, ŻE MAMY JAKĄŚ KORELACJĘ NIE OZNACZA, ŻE JEDNO WYNIKA Z DRUGIEGO. Jesteś taki głupi, że nie możesz tego pojąć? WYNIKANIE TRZEBA UDOWODNIĆ BADANIAMI. Każdy kto studiował jakiś kierunek ścisły powinien to dobrze wiedzieć. Ty nie masz na to żadnych dowodów, jedynie opierasz się
Rysiu, ale w Dani też było wprowadzone ograniczenia, jak w każdym innym kraju EU, oni je wprowadzili 13 marca, ty dalej nie rozumiesz, że to nie jest grypa i ich wprowadzenia zwyczajnie działa. Duńscy rodzice też protestują przeciwko otwieraniu, bo robi się z nich królików doświadczalnych przy dalej poziomie około 150 zarażonych dziennie, ratują ich natomiast zdystansowanie, bo to nie są Włosi czy Hiszpani lubiący kontrakt i mający w------e
OPie zlituj się...
Już to pisałem, ale się powtórzę: Jedynym sposobem na opanowanie epidemii wirusa przenoszonego drogą kropelkowa jest totalny lockdown ludzkości na 2 miesiące bez możliwości JAKIEGOKOLWIEK wyjścia z domu (żywność dowożona przez zabezpieczonych żołnierzy od stóp do głów). Wasze durne panikowanie i wymuszanie na innych by się zamykali w domu, porzucali swoje zawody wymagające kontaktów międzyludzkich, jak również izolowanie się od najbliższych skończy się tylko tym, ze nastąpi na ulicy
Nie mówię o wykopie lecz o tzw. "oficjalnych przekazach" na których teraz większość Was bazuje - badania naukowe zaakceptowane przez WHO, czyli mamy tutaj celową, bądź przypadkową (w co wątpię....) dezinformację odnośnie zagrożenia tego wirusa. Ponadto wirusolodzy zaraz po pojawieniu się REJESTROWANYCH zakażeń w europie określili r0 = 2-5 czyli wirusa z możliwościami zakażenia większości populacji i zalecili lockdowny... Jeżeli tak jest to, zakładając że pierwsze zakażenia pojawiły się