Aktywne Wpisy
mam__pytanie +1028
#wykop40plus #wykop30plus #zwiazki #dzieci
Siedzę sobie, myślę i dochodzę do wniosku, że nasralem sobie do życiorysu.
Kiedyś 90 procent mojego czasu zajmowała rozrywka i planowanie rozrywki.
Potem poznałem obecna żonę. na początku chyba było fajnie, coraz trudniej sobie przypomnieć.
Ale od urodzenia dzieci to koszmar.
Potem doszła roszczeniowość i handel dupa (waluta wymienna jak jesteś posłuszny)
Potem nawet to było #!$%@?, aż wreszcie przesadziła i któregoś dnia powiedziała, że już tego nie
Siedzę sobie, myślę i dochodzę do wniosku, że nasralem sobie do życiorysu.
Kiedyś 90 procent mojego czasu zajmowała rozrywka i planowanie rozrywki.
Potem poznałem obecna żonę. na początku chyba było fajnie, coraz trudniej sobie przypomnieć.
Ale od urodzenia dzieci to koszmar.
Potem doszła roszczeniowość i handel dupa (waluta wymienna jak jesteś posłuszny)
Potem nawet to było #!$%@?, aż wreszcie przesadziła i któregoś dnia powiedziała, że już tego nie
DoktorStyle +92
Mireczki, mam taki budynek gospodarczy z pustaków. Chciałbym go estetycznie ogarnąć. Majstry w okolicy mają stawki jak programiści 15k więc pytanie do Was.
Chciałbym to wyrównać tak, aby położyć na wierzch tynk lub farbę strukturalną (baranek). Nie chcę tego całkiem tynkować, bo nie potrafię kłaść tynku i zacierać.
Czym to wyrównać, jest sporo szpar między pustakami, oraz pustaki są mocno porowate. Chodzi o wygładzenie tak, aby tyku/farby nie poszły tony.
Z góry dzięki za podpowiedzi.
@Harmideron czemu?
https://allegro.pl/oferta/maszynka-do-baranka-rzutnica-narzucarka-do-tynku-6157125055
@Analityk
@Analityk
https://youtu.be/Q8LErc1YXjY
Nie mowie ze dokładnie tak masz robić ale chodzi o kilka pomysłów jak to zrobić równo.
Jak będziesz miał coś długiego i prostego (najlepiej łata ale i prosta deska da rade) to Ci sie uda.
Cementex też byłby ok, ale to dosyć drogi materiał, mogą przebijać
Wynajem agregatu 70 zł za dobę lub 350 za tydzień, ta tynkownica ok. 140 zł.
Pytanie, jak się tym rzuci tynk to potem zacieranie/równanie jeszcze?
@mih88
@keisezrG
@random2o
Jeszce takie coś znalazłem. Pytanie jaki tynk się nadaje do takiego pistoletu?