Aktywne Wpisy
Tommy__ +77
damienbudzik +5
Czytacie książki w formie fizycznej czy na czytniku?
Zastanawiam się czy nie kupić sobie jakiegoś kindla, bo czasem są fajne promocje na ebooki. Tylko nie wiem czy łatwo by mi było przeskoczyć na czytnik, bo zawsze czytałem książki w formie fizycznej.
#ksiazki #pytanie #kindle #czytajzwykopem #pytaniedoeksperta
Zastanawiam się czy nie kupić sobie jakiegoś kindla, bo czasem są fajne promocje na ebooki. Tylko nie wiem czy łatwo by mi było przeskoczyć na czytnik, bo zawsze czytałem książki w formie fizycznej.
#ksiazki #pytanie #kindle #czytajzwykopem #pytaniedoeksperta
Jak pokazuje przebieg, relacja live naszych zawodów. Zwyciężyło opanowanie, systematyczność - @adammik kontra @maciek_gi który przecież otarł się o włos z wygraną, a przecież zaczął 3 dni temu. Przez ostatnie 2/3 dni robił trasy ponad 150km!!!! Z czego ostatnia to na pewno 200km!+
Tutaj wklejam top 10.
http://www.endomondo.com/challenges/6837130
Top 10. (16.09.2012 23:59)
1. @adammik (467km) -
2. @maciek_gi (463km) ^(awans z #3)
3. Tomasz Tomczykowski (280km) ˇ(spadek z #2)
4. @Balcerek (275km) ^(awans z #5)
5. Bart szydlowski (@bart ?) (235km) ^(awans z #8)
6. @elcidx (222km) (222km) ˇ(spadek z #4)
7. @bimbermaeister (203km)ˇ(spadek z #6)
8. Piotrek Sz (167km) ^(awans z #10)
9. @bunkier (159km) ˇ(spadek z #7)
10. @RafiRK (151km) ^(awans z #)
Dodatkowo pragnę podać parę cennych statystyk, które pokażą o wielkości przedsięwzięcia, które niedługo stanie się wielkim boom w świecie wykop.pl Po rozmowach z szefostwem wynegocjowałem pare cennych rzeczy, które będą przeznaczone na nagrody w przyszłych turniejach!
Statystyki. Wszyscy członkowie, którzy przejechali choć kilometr w naszym turnieju, a było ich 28, przejechali w sumie 3499km! W ciągu tygodnia!
Dzięki akcji każda z tych 28 osób zmotywowała się do wiekszej pracy by osiągnąć sukces. Największe brawa należą się oczywiście top 10. A w szczególności top2. Którzy to zrobili wyniki 450km+
Już niedługo nasze turnieje będą się odbywać baaaardziej oficjalnie :) dziękuje za uwage, Asr be kheir!