Aktywne Wpisy
Dzonsin +46
#walentynki #promocja #diva
Mam stałą kobietę divę, do której uczęszczam już ponad 6 miesięcy. Po namyślę i chęci spędzania walentynek jak zakochana para. Postanowiłem napisać do niej czy istnieje możliwość wynajęcia jej na walentynki (pół dnia i nocy). Z miła checia się zgodziła i zrobiła mi kolosalny rabat.
Mam plan zabrać, ją na wypasioną kawę z ciastem, na seans filmowy, mega smaczną kolację. Noc skończymy u mnie.
Mam ochotę, zrobić jej dzień
Mam stałą kobietę divę, do której uczęszczam już ponad 6 miesięcy. Po namyślę i chęci spędzania walentynek jak zakochana para. Postanowiłem napisać do niej czy istnieje możliwość wynajęcia jej na walentynki (pół dnia i nocy). Z miła checia się zgodziła i zrobiła mi kolosalny rabat.
Mam plan zabrać, ją na wypasioną kawę z ciastem, na seans filmowy, mega smaczną kolację. Noc skończymy u mnie.
Mam ochotę, zrobić jej dzień
ReeceWithouterpoon +112
#koronawirus #wybory #holownia #gownowpis bo i tak wykopki wiedza swoje #polityka
W ogóle powiązania platformy z koncernem ringer to jakaś czarna magia.
Hołownia to taka nowoczesna v2. Kolejny Ryszard Petru.
Polacy to frajerzy z deszczu pod rynnę po raz kolejny.
Zaraz po wyborach powstanie ruch hołowni albo inna "wolna polska" i znajdą się tam posłowie platformy/nowoczesnej jestem o tym przekonany.
Wy konserwy to jesteście nawet uroczy
_szefem sztabu jest byly minister tuska_
to chyba zaleta, nie?
Na tle takiej konkurencji to mimo braku mojej sympatii jest on jednym z lepszych kandydatów
@Myshka: na koniec tylko powiem ci dla przykladu lot czy orlen bylby juz niemiecki a 500+ tez zostaloby wprowadzone tylko dla