Wpis z mikrobloga

Myslicie ze glosujac na holownie glosujecie na kogos poza popis? Mylicie sie wykopki. Holownia to pionek tvnu, szefem sztabu jest byly minister tuska ale najwidoczniej z niego dobry aktor skoro wykopki sie nim tak jaraja. Gdy zobaczylem ze bedzie on kandydowal myslalem ze to jakis zart i moze wraca jako ten mniej smieszny prowadzacy do mam talent a tu kilka miesiecy pozniej na portalu z smiesznymi obrazkami wykopki fapuja do niego jakby mialbyc to ktos spoza systemu kto w koncu rzeczywiscie by mial zmienic w tym kraju. Oj wykopki rozumie ze w tych wyborach sa slabi kandydaci ale kazdy kto odda glos na holownie powinien miec na czole wyryte ze na niego glosowal zebym mogl wiedziec ze mam do czynienia z niepowaznymi osobami. To milego dnia.
#koronawirus #wybory #holownia #gownowpis bo i tak wykopki wiedza swoje #polityka
  • 53
via Wykop Mobilny (Android)
  • 14
@CryptoAirDropManiak: przecież wiadomo od początku, że gość, który pracował od młodości w wyborczej, Newsweeku, TVN musi być związany z platformą.
W ogóle powiązania platformy z koncernem ringer to jakaś czarna magia.
Hołownia to taka nowoczesna v2. Kolejny Ryszard Petru.
Polacy to frajerzy z deszczu pod rynnę po raz kolejny.
Zaraz po wyborach powstanie ruch hołowni albo inna "wolna polska" i znajdą się tam posłowie platformy/nowoczesnej jestem o tym przekonany.
@klcn123: hołownia to v2 petru jak to wyzej ktos ujał bo na pewno nie kukiz z 2015, dobrze ze kukiz z czasem pokazal jaki jest na prawde sam na niego wtedy glosowalem ale juz nigdy nie odzyska zaufania. Wracajac do tematu ja mowie tylko o powaznych kandydatch spoza ukladu.
@Myshka: na koniec tylko powiem ci dla przykladu lot czy orlen bylby juz niemiecki a 500+ tez zostaloby wprowadzone tylko dla