@Caleb88: omg nie da się w skrócie. Generalnie werbowanie młodych dziewczyn na eskortki, wciąganie je w ten mafijski półświatek, wysyłanie do Egiptu, Dubaj - sprawy Iwony wieczorek/anaid czy Magdy żuk, to wszystko jest jedno i to samo.
@ells: Książki nie widziałem, ale zachęcony bardzo słabymi recenzjami widziałem fragmenty filmu, więc o tym mogę się wypowiedzieć. Bardzo fajnie nakręcony, praca kamery, oświetlenie i montaż jak nie w polskim kinie - poziom wyżej niż w gównach pokroju Listów do M, czy tam innych Planetach Singli. Muzyka nie w moim stylu ale pasuje do scen erotycznych, które są raczej dobre. Szczególnie ta na statku. Gra aktorska też bardzo dobra, główne
@majkkali: serio uważasz te plastikowa, naciągnięta twarz, usta jak pontony za coś atrakcyjnego? Nie odbieraj tego prosze jako atak, po prostu dla mnie takie coś zawsze wydawało sie przerażające i nienaturalnie, a to widzę calkoem odmienna opinie :)
@Pivoo: ale tu chodzi tylko i wyłącznie o książkę, która wygląda jak napisana przez zboczoną piętnastoletnią dziewicę (jeszcze niestety pamiętam, co dziewczynki w tym wieku potrafią mieć w głowach). G---t jest w (chyba) 3 części, gdzię pół godziny po tym jak jeden ją zgwałcił bohaterka idzie się pieprzyć (bo inaczej się tego nazwać nie da) z innym - to jest jeden z licznych przykładów wg mnie robienia k---y z logiki
Byłam ciekawa o co takie wielkie halo i... serio, próbowałam chociaż jedną pozytywną rzecz w tym znaleźć i się nie dało.
@ells: Też byłam ciekawa przez ten hejt na książkę i film, ale odpuściłam po kilku stronach. Ja nie wiem, jak ludzie są w stanie czytać książki napisane takim językiem. Mam na myśli, że ta książka jest stylistycznie i językowo kalką wattpadowych fanfików napisanych przez nastolatki, które jeszcze nie do
@ells: Blanka Lipińska jest łudząco podobna do aktorki odgrywającej główną rolę w filmie - przy czym sama ją wybierała. Ta książka jest nie tyle o p0lkach co o jej mokrych snach i marzeniach XD
#365dni
źródło: comment_1588665254GyL9dGYnRKjx9roGn78JTf.jpg
PobierzBardzo fajnie nakręcony, praca kamery, oświetlenie i montaż jak nie w polskim kinie - poziom wyżej niż w gównach pokroju Listów do M, czy tam innych Planetach Singli. Muzyka nie w moim stylu ale pasuje do scen erotycznych, które są raczej dobre. Szczególnie ta na statku. Gra aktorska też bardzo dobra, główne
@majkkali: serio uważasz te plastikowa, naciągnięta twarz, usta jak pontony za coś atrakcyjnego?
Nie odbieraj tego prosze jako atak, po prostu dla mnie takie coś zawsze wydawało sie przerażające i nienaturalnie, a to widzę calkoem odmienna opinie :)
G---t jest w (chyba) 3 części, gdzię pół godziny po tym jak jeden ją zgwałcił bohaterka idzie się pieprzyć (bo inaczej się tego nazwać nie da) z innym - to jest jeden z licznych przykładów wg mnie robienia k---y z logiki
źródło: comment_1588685949QvBFIrNvSEKBjXArPI5G6I.jpg
Pobierz@ells: Też byłam ciekawa przez ten hejt na książkę i film, ale odpuściłam po kilku stronach. Ja nie wiem, jak ludzie są w stanie czytać książki napisane takim językiem. Mam na myśli, że ta książka jest stylistycznie i językowo kalką wattpadowych fanfików napisanych przez nastolatki, które jeszcze nie do