@SmutnyJesz: Byłam ciekawa o co takie wielkie halo i... serio, próbowałam chociaż jedną pozytywną rzecz w tym znaleźć i się nie dało. Pomijając fakt, że to grafomania (serio w gimbazie pisałam lepsze stylistycznie i językowo opowiadania, ale czego się spodziewać po kosmetyczce), to ta cała fabuła w ogóle się kupy nie trzyma
@ells: Miałem tak z pierwszy Greyem i zacząłem to czytać (nawet chyba nie kupiłem książki tylko zaraz jak był hajp w USA to miałem PDF tego). Doczytałem prawie do końca pierwszej części, ale wkurzył mnie brak logiki ¯\(ツ)_/¯ Co do 365 dni to jedynie czytałem na Weszło streszczenia takiego kolesia. Z jego opisów wynikało, że brak tam czegokolwiek xD
@ponurytraktorzysta: jestem już starsza, ale chciałabym mieć 16. @SmutnyJesz: Bardzo. A to tylko kropla w morzu z tym krystkiem który notabene to jakiś pionek XD
@ells: Gdyby nie hejterzy to nie miałaby nawet połowy rozgłosu jaki ma. A nie wiedziałbym kto to jest. Takie osoby budują sobie markę na kontrowersjach i w sumie robią na was hajs¯\_(ツ)_/¯
ona ma niezła przeszłość jak poczytasz co się o----------o w zatoce sztuki w Sopocie XD
@Ahhahansjahs: gdzie można przeczytać o tym coś więcej? A o tym, że ma plecy, świadczy sam fakt, że ktokolwiek wydał jej książkę. To jest gorsze niż rzeczy od Michalak, a to już coś.
@jarema87: gdzie Ty widzisz podobieństwo z Masłowską mirku?
@Caleb88: czerpię wiedzę z grupek na fejsie i komentarzy na pudelku. Nieironicznie - tam są pisane rzeczy, których dziennikarze nie maja jaj pisać oficjalnie. Ale tez książka zatoka świń chyba wiele o tym mówi, jednak nie wiem czy nazwiskami.
#365dni
źródło: comment_1588665254GyL9dGYnRKjx9roGn78JTf.jpg
Pobierz@SmutnyJesz: Byłam ciekawa o co takie wielkie halo i... serio, próbowałam chociaż jedną pozytywną rzecz w tym znaleźć i się nie dało. Pomijając fakt, że to grafomania (serio w gimbazie pisałam lepsze stylistycznie i językowo opowiadania, ale czego się spodziewać po kosmetyczce), to ta cała fabuła w ogóle się kupy nie trzyma
@wytrzzeszcz: to autorka książki o #p0lka "365dni"
@Ahhahansjahs: Baby prawie nie znam więc mam na
@Ahhahansjahs: mocne słowa jak na 16 latkę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Ahhahansjahs: gdzie można przeczytać o tym coś więcej? A o tym, że ma plecy, świadczy sam fakt, że ktokolwiek wydał jej książkę. To jest gorsze niż rzeczy od Michalak, a to już coś.
@jarema87: gdzie Ty widzisz podobieństwo z Masłowską mirku?