Aktywne Wpisy
mirko_anonim +7
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jak zachować się i potraktować ultimatum dziewczyny "albo zaręczyny, rezerwacja sali weselnej i zaliczka na wesele do końca roku albo się rozstajemy"? Oboje jesteśmy lvl 32, razem od 4 lat. Mieszkamy wspólnie od 3 lat. Od roku ona mnie ciśnie na dziecko, aby scementować nasz związek, ale ostatnio dołożyła kolejne warunki, o których wyżej napisałem. Ona uważa, że dzięki temu wejdziemy na nowy poziom związku, uratujemy go -
Jak zachować się i potraktować ultimatum dziewczyny "albo zaręczyny, rezerwacja sali weselnej i zaliczka na wesele do końca roku albo się rozstajemy"? Oboje jesteśmy lvl 32, razem od 4 lat. Mieszkamy wspólnie od 3 lat. Od roku ona mnie ciśnie na dziecko, aby scementować nasz związek, ale ostatnio dołożyła kolejne warunki, o których wyżej napisałem. Ona uważa, że dzięki temu wejdziemy na nowy poziom związku, uratujemy go -
TakiSeLogin +587
Ktoś z Was korzysta z takiego rozwiązania? Jakich zbiorników używacie? Podziemnych, naziemnych? Używacie pomp elektrycznych czy grawitacyjnie?
#ogrod #ekologia #kiciochpyta
Nie wiem czy to można ustawiać jedno na drugim.
Woda zbierana jest z dachu i rynnami bezpośrednio się napełnia.
Mauzery postawione są na podeście (ponad metr) i nie ma żadnego problemu z ciśnieniem wody nawet przy 50-70 m wężu
Za ile kupowaliście swoje zbiorniki? Jak wysoko ponad gruntem stoją i na czym jeśli używane bez pompki?
https://allegro.pl/oferta/beczka-310l-kompletny-zbiornik-na-wode-deszczowke-6866872732
tylko chyba były o stówę tańsze.
Jak możesz rozkopać duży kawałek ogrodu to są betonowe zbiorniki, na olx niewiele ponad tysiąc złotych za 4000 litrów z montażem (tylko dziurę wykopać trzeba sobie
Kosz inwestycji wyniesie 550 zł
@ZjadamChmury: umyty śnieżnobiały z kranem 230 zł