Aktywne Wpisy
stormi +39
kto ma najpiekniejsze usta na swiecie? oczywiscie, ze ja
Korsir +35
Drogie Wykopki.
Potrzebuje pomocy, bo ja już nie rozumiem co tam się dzieje i może ktoś z was ogarnia. Przejdźmy do skrótu ostatnich wydarzeń.
Zaczęło się od Ksamila. Coś się stało i chłopaki się rozjechali.
Łukasz na swoich live od początku mówi, że dostał wiadomość z podjętą już decyzją.
Janek za to na filmie mówi o podjęciu WSPÓLNEJ decyzji. Spadła fala krytyki i następnego dnia dodaje komentarz, że zawiódł jako człowiek i przyjaciel
Potrzebuje pomocy, bo ja już nie rozumiem co tam się dzieje i może ktoś z was ogarnia. Przejdźmy do skrótu ostatnich wydarzeń.
Zaczęło się od Ksamila. Coś się stało i chłopaki się rozjechali.
Łukasz na swoich live od początku mówi, że dostał wiadomość z podjętą już decyzją.
Janek za to na filmie mówi o podjęciu WSPÓLNEJ decyzji. Spadła fala krytyki i następnego dnia dodaje komentarz, że zawiódł jako człowiek i przyjaciel
#architektura #brutalizm #blokowisko
Mimo wszystko te stare osiedla były budowane z jakimś pomyślunkiem, jako miejsca self-sustainable. Odległości między blokami są rozsądne, pomiędzy znalazło się miejsce na parkingi, place zabaw, skwerki i trawniki, do
@magicznyfred: Dokładnie tak samo to widzę. Jest sobie gość, który przez powiedzmy 20 lat życia widział same parterowe chałupy, największa wysokość na jakiej przebywał to kilkanaście metrów nad ziemią, kiedy wszedł na najwyższe we
Komentarz usunięty przez moderatora