Aktywne Wpisy

lubie-sernik +35

jarzynka +171
#ciekawostki #historia Józef Stalin zmarł w domu Lecha Wałęsy gdy ten miał 10 lat
źródło: 1000121492
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: 1000121492
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Potrzebuje pomocy, bo ja już nie rozumiem co tam się dzieje i może ktoś z was ogarnia. Przejdźmy do skrótu ostatnich wydarzeń.
Zaczęło się od Ksamila. Coś się stało i chłopaki się rozjechali.
Łukasz na swoich live od początku mówi, że dostał wiadomość z podjętą już decyzją.
Janek za to na filmie mówi o podjęciu WSPÓLNEJ decyzji. Spadła fala krytyki i następnego dnia dodaje komentarz, że zawiódł jako człowiek i przyjaciel (wychodzi na to, że jednak nie była wspólna). Sam przyznał, że wykorzystał Łukasza i to najgorsza decyzja w życiu. Tylko do czego go wykorzystał? Łukasz przywiózł mu detektor i jedzenie, ale Janek wrócił od razu do Polski więc ani detektor, ani jedzenie nie było aż tak potrzebne. Kolejnego dnia znowu zmiana narracji i teraz się okazuje, że to zaplanowana akcja i czeka na dobry moment, żeby live poszedł "z impaktem".
Janek w "oświadczeniu" na końcu odcinka z rozstaniem tłumaczy, że musi przyspieszyć i jechać do Chorwacji. Nawet dał miniaturę o tym, że jedzie na Chorwacką wyspę i najsłynniejszą plażę Złoty Róg.
Jak teraz wiemy materiał z Chorwacji to 2-3 ujęcia w najnowszym filmie i dalej już powrót do Polski.
Co z tymi planami? Materiał z Chorwacji nagle ucięty.
Materiał z Ksamila też ucięty - zostawione tylko nagranie z restauracji, pokazane podsumowanie. Po filmie Łukasza widać, że w tym Ksamilu byli dłużej.
Generalnie strasznie pocięty materiał, bez wyjaśnienia o co chodzi.
Mam teraz zasadnicze pytanie. Skoro Janek sam przyznał, że wykorzystał Łukasza, a z jego filmów i słów wynika, że nie chodziło o detektor ani jedzenie to do czego go wykorzystał? Teraz jeszcze post o całej zaplanowanej akcji?
Teraz moje dwie teorie.
1 - Coś się tam odwaliło z Ksamilu. Zapowiedziany live będzie z brudami na Łukasza, raczej nie na mnie. Jakby cokolwiek miał wrzuciłby to już we Włoszech.
2 - Psycha klękła pod falą krytyki. Wyciął materiał z Chorwacji i wrócił do Polski. Tam ktoś mu nagadał i nastawił go "bojowo". Stąd teraz zmiana narracji z przeprosin na ukartowany plan.
No i na koniec dowiedziałem się, że śmiejąc się z nurkowania po 3, 7, 10 min jestem osobom, która nigdy nie szukała pod wodą i tylko komentuje siedząc na wersalce xD
#yanek
Bożena to w domu opieki pewnie na lekach to jej wszystko jedno, matka i ojciec też pewnie na lekach z jego powodu i oni to od jego urodzenia go nie szanują i zawsze mu przytakują ( a on jeszcze do domu miesiąc za wcześnie wrócił), a reszta
A dwóch gagatków podejrzewam o wszystkie możliwe kombinacje. Wykop tak szybko wrócił do wychwalania zwrotanaskarb. A nawet jeśli przedstawiana przez niego wersja jest prawdziwa, to sam też zbyt szlachetny to nie jest:
- bujał się z Jankiem dopuki go potrzebował i nie miał innej opcji i znosił jego krzywe akcje, a
@BasTajpan tutaj chodzi o wpłaty przez serwisy "donejtowe" nie wpłaty bezpośrednie, bo w nich nie da się realnie stwierdzić ile dana osoba wpłaciła, poza tym on donejty ma może od miesiąca, dwóch? Ile mógł
1) Po primo to cześć zielonko z dzisiaj założonym kontem piszący wysrywy pompujące narracje pro Janek/anty zwrotnahajs ( ͡° ͜ʖ ͡°)
2) Po duo to "bujał się z Jankiem dopóki go potrzebował" to brzmi jak przeinaczanie historii, póki co nic o tym nie wiemy :)
3) Po "kolejno" to akurat unikał tematu na liveach, bo się mocno w tą aferkę wkręciłem, więc proszę nie p-------ć