Aktywne Wpisy
limitless93 +152
Twoja dziewczyna wymienia pikantne wiadomości z żonatym typem z pracy.
Kończysz związek.
Informujesz żonę tego gościa co się odwala czy nie?
#kiciochpyta #zwiazki #rozowepaski
Kończysz związek.
Informujesz żonę tego gościa co się odwala czy nie?
#kiciochpyta #zwiazki #rozowepaski
PiotrFr +160
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
maseczka nie uchroni cię przed zarażeniem, ma chronić innych przed zarażaniem przez ciebie
@piotr-matej: no ja też nigdy nie zostałem ugryziony przez rekina
@Amenotejiikara: no pewnie tak....
Nie mówię że wirus to ściema bo jest co nie zmienia faktu że ja szmaty nie będę nosił skoro nie muszę... Próbowałem, ale leków mi szło dwa razy więcej bo mnie dusiło. Dlatego ja w tym nie chodzę. Mów co chcesz, wiem że jest teraz
Komentarz usunięty przez moderatora
@fotszyrzk: noszę okulary więc ten problem też przechodziłem. Mam wielorazową z drutem i jak się dobrze wygnie to problemu nie ma. Druga sprawa to że mam na wiązaną nie na gumki - kwestia wprawy w "prawidłowym" zawiązaniu. Natomiast "typowa" szmacianka bez druta i na gumkach za uszy to faktycznie tragedia i dramat przy okularach.
Przy jednorazówkach "chirurgicznych" w
@masakrator007: jeżeli 80% tego co wydychasz nie jest azotem to musisz mieć dziwne płuca ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A mnie nie obchodzi, że ci się złe noszenie maseczek nie podoba. Ja nie noszę maseczki, a gdybyś podszedł do mnie to byś dostał taką lepę na #!$%@?ę, żebyś nie wstał.
@Amenotejiikara: Niestety ale żeby respektowali nakazy to na każdym rogu musiałby stać policjant. Co z tego, że gościu ma przy sobie maseczkę skoro ma mnie i innych w dupie i sobie maseczkę zawiesił na szyi. Wczoraj jak przyjechała policja to bohaterowie bez maseczek wpadali w niezłą panikę.
@masakrator007:
@rysiekryszard: Rysiu wstawaj, zesrałeś się.