Aktywne Wpisy
![](https://wykop.pl/cdn/c3397992/Nacho_Libre_jhU0pY8mcs,q60.jpg)
Nacho_Libre +13
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Czy brak jakiegokolwiek makijażu u kobiety to objaw ich lenistwa i lekceważenia?
Trollujesz, prawda?
Teraz trzeba określić, czy Tobie odpowiada taka wyjebka przy spotkaniach i wtedy sam odpuszczasz przygotowania czy jest to dla Ciebie ważne i wtedy musisz szukać kogoś o podobnych priorytetach (a jakbyś miał ochotę spotkać się bez spiny, to wtedy z tą koleżanką
Podstawy w tym temacie to schludność, higiena, ogólne ogarnięcie. Makijaż to dodatek - a nie wszystkie kobiety tego potrzebują lub lubią.
W żucia bym nie zatrudniła się w miejscu, gdzie jest on obowiązkowy.
ja to od początku kwarantanny się nie maluje, bo w sumie mi się nie chce, a niebieski sam mnie do tego zachęca, bo cera odpoczywa ¯_(ツ)_/¯
źródło: comment_1588536919amfNzE0gFG2952vanny04I.jpg
Pobierzźródło: comment_1588545671I4oEENBGhhlpoyvFvYxMmX.jpg
Pobierzpachnie ostrym rakiem mózgowo-jajnikowym tudzież obiegowo nazwanym feminizmem, wywieź ją do lasu i zostaw przywiązaną do drzewa. (żartuje oczywiście nie namawiam do przemocy), nie mniej jednak rozważyłbym "ograniczenie znajomości"
Komentarz usunięty przez autora