Aktywne Wpisy

zaczarowany_olowek +1215
Szukam "onko blizniaka" a dokładniej osoby z pierotnym nowotworem złośliwym kości - lokalizacja wewnątrz kręgosłupa - ucisk na rdzeń kręgowy
Moja mama - w 3 dni runął jej świat
Na wszystkie zgłaszane lekarzom sygnały słyszała jedno "taka Pani natura"
Życie doświadczyło ją solidnie, a teraz kiedy mogłaby w końcu pożyć pełnia życia straciła dosłownie grunt pod nogami.
Straciła władze w nogach - w trybie nagłymprzeszła bardzo trudną operacje. Guz o którym nie
Moja mama - w 3 dni runął jej świat
Na wszystkie zgłaszane lekarzom sygnały słyszała jedno "taka Pani natura"
Życie doświadczyło ją solidnie, a teraz kiedy mogłaby w końcu pożyć pełnia życia straciła dosłownie grunt pod nogami.
Straciła władze w nogach - w trybie nagłymprzeszła bardzo trudną operacje. Guz o którym nie
Mirki, piszę prawdopodobnie swojego ostatniego posta tutaj.
Wielu z Was nazywa się przegrywami bo, nie wiem. Nie mieszkacie w mieście wojewódzkim, cokolwiek.
Przytoczę Wam historie mojej wegetacji. Usłanej jedynie morzem łez i wysiłków bez perspektyw.
Mam 24 lata. Wychowałem się w #!$%@? biedackiej rodzinie, matka nauczycielka, ojciec policjant. Mieszkaliśmy w domu ojca, można powiedzieć 'pokoleniowym' - z babcią na jednym podwórku. Połowa więc należy do ojca, druga połowa należy do ciotki, tj.
Wielu z Was nazywa się przegrywami bo, nie wiem. Nie mieszkacie w mieście wojewódzkim, cokolwiek.
Przytoczę Wam historie mojej wegetacji. Usłanej jedynie morzem łez i wysiłków bez perspektyw.
Mam 24 lata. Wychowałem się w #!$%@? biedackiej rodzinie, matka nauczycielka, ojciec policjant. Mieszkaliśmy w domu ojca, można powiedzieć 'pokoleniowym' - z babcią na jednym podwórku. Połowa więc należy do ojca, druga połowa należy do ciotki, tj.

#hot16challenge2 #rap
Polski rap aktualnie to kałuża błota.
@januszchaosu: ta
tag #nowoscpolskirap 730 obserwowanych
#polskirap 630 obserwowanych
#rap 1169 obserwowanych
faktycznie nikt na wykopie nie słucha i każdy gardzi, no chyba, że swoją opinie opierasz na tych #!$%@? z głównej to może i ta XD
Przecież do teraz w wyzwaniu wzięło udział więcej osób spoza rap gry niż z branży.
@Berezowski: Co Ty #!$%@? gościu xD
Możesz mi powiedzieć jak Karolak się przyczynił do promocji? Albo #!$%@? Norbi? Osoba z mainstreamu xD
A sam Taco + Mata zrobili 2 mln wejść na yt. Nie mówiąc o dziesiątkach rozpisujących się portali.
To, że nie radzisz sobie najlepiej ze słowem pisanym to już Twój problem XD
1. Napisałeś, że więcej hot16 nagrały osoby spoza rapu. Pokaż mi to. Ułatwie Ci, tutaj masz oficjalną całą mapkę - http://hot16challenge.network/
2. Napisałeś:
"Zapewne, gdyby nie raperzy, którzy od dawna są w mainstreamie jak Taco, Quebo i nominowani ludzie z mainstreamu jak Klocuch, Norbi, Karolak to akcja nie zyskałaby rozgłosu."
Napisałeś, że gdyby nie Karolak i Norbi to akcja nie zyskałaby rozgłosu. Co
Przestań się dosrywać jakby to była jakaś bukmacherka. Stąd ruch na tagu ludzi, którzy rapu nie słuchają. Naprawdę przeczytaj sobie na
Pozdrawiam i bez odbioru