Wpis z mikrobloga

@januszchaosu: Zapewne, gdyby nie raperzy, którzy od dawna są w mainstreamie jak Taco, Quebo i nominowani ludzie z mainstreamu jak Klocuch, Norbi, Karolak to akcja nie zyskałaby rozgłosu. Przecież to było logiczne, że gdy akcja przeniknie do mainstreamu, to mainstream będzie o niej mówił. ¯\_(ツ)_/¯
Przecież do teraz w wyzwaniu wzięło udział więcej osób spoza rap gry niż z branży.
@januszchaosu: przeglądając gorące i poglądy wykopków wniosek jest tylko jeden, 75% użytkowników wykop to idioci i bydło. W ich wypowiedziach często nie ma żadnej logiki, a żarty są płytkie jak polskie rzeki w tym roku. Np. wczoraj był post, wymyśl tekst na podryw z podtekstem seksualnym. I w sumie mi to nie przeszkadza, że wypluskiwali małośmieszny teks typu "wyrucham Cię analnie haha". Nie przeszkadza mi to, ale też się nie łudzę,
Przecież do teraz w wyzwaniu wzięło udział więcej osób spoza rap gry niż z branży.

@Berezowski: Co Ty #!$%@? gościu xD

Możesz mi powiedzieć jak Karolak się przyczynił do promocji? Albo #!$%@? Norbi? Osoba z mainstreamu xD
@Kryptowalutowo: Promocji akcji? Normalnie. Po prostu dowie się o tym fanbase tych osób. Jeśli taki Wojewódzki podejmie wyzwanie to najpewniej dowie się o tym każdy, kto ogląda TVN, czyta pudelka i interesuje światkiem showbiznesu. Jasne, jakość może wyraźnie spaść, ale zasięgi się zwiększą, a chodzi przecież o zbiórkę pieniędzy. Przecież ludzie po 30 w większości nawet nie wiedzą kim jest Mata/Bedi, a znajdź Polaka, który nie rozpozna twarzy Karolaka.
@Berezowski: Ale Karolak jeszcze nie wykonał żadnego ruchu rozumiesz? Dlatego się nie przyczynił (ale może) Idąc Twoim tokiem myślenia to Mike Posner i Snoop Dogg ogarniają cała akcję.

A sam Taco + Mata zrobili 2 mln wejść na yt. Nie mówiąc o dziesiątkach rozpisujących się portali.
@Berezowski: Ty widzisz co piszesz dzbanie #!$%@??
1. Napisałeś, że więcej hot16 nagrały osoby spoza rapu. Pokaż mi to. Ułatwie Ci, tutaj masz oficjalną całą mapkę - http://hot16challenge.network/

2. Napisałeś:
"Zapewne, gdyby nie raperzy, którzy od dawna są w mainstreamie jak Taco, Quebo i nominowani ludzie z mainstreamu jak Klocuch, Norbi, Karolak to akcja nie zyskałaby rozgłosu."

Napisałeś, że gdyby nie Karolak i Norbi to akcja nie zyskałaby rozgłosu. Co
@Kryptowalutowo: Typie, prujesz się jakbym Ci na matkę wjechał, a ja tylko napisałem, że mainstream zrobi większe zasięgi. Nie ma co się oszukiwać, że taki Taco nie wykracza poza rap światek, bo słuchają go ludzie, którzy nie mają o rapie pojęcia, a Taco jest jednym z dwóch znanych im raperów.
Przestań się dosrywać jakby to była jakaś bukmacherka. Stąd ruch na tagu ludzi, którzy rapu nie słuchają. Naprawdę przeczytaj sobie na
@Berezowski: Spiąłem dupę, bo mi napisałeś, że mam problem z językiem pisanym. A to Ty masz problem z wyrażeniem swoich myśli, czasy Ci się mylą, nie wiesz czy czynność dokonana czy nie. Widać, że szkoły zamknięte ;)

Pozdrawiam i bez odbioru