Aktywne Wpisy

WielkiNos +425
Kiedy juleczka po g---o kierunkach przekonuje się ile w praktyce warte jest jest wykształcenie.
#bekaztwitterowychjulek #p0lka #takasytuacja #pieklokobiet #edukacja
#bekaztwitterowychjulek #p0lka #takasytuacja #pieklokobiet #edukacja
źródło: temp_file566056470590432843
Pobierz
Kyuz6 +41

Mam lapka acer vx15, ogólnie sprawa słaba, bo raz go otworzyłem, usłyszałem trzask, zawias się zaparzył i już taki został. Nie mogę złożyć lapka, zawias stoi jak wuj na weselu, sztywno i nie ma zamiaru przestać. Nie chce tutaj niczego szarpać, bo z moimi drewnianymi dłońmi pewnie pożegnam się ze sprzętem w sekunde, ale... może ktoś z Was wie jak mógłbym to zrobić chałupniczą metodą?
#laptopy #naprawa #naprawalaptopow
źródło: comment_15884305888MWAE53vnWaD66DdL07mIn.jpg
Pobierzźródło: comment_1588430619JatVlR1JZR8PBbXdEuoSgR.jpg
Pobierzźródło: comment_1588430643p6ZD3Kusn2JOMk4oxJj3cU.jpg
PobierzDzięki panowie za szybką odpowiedź, egzemplarz awaryjny i o ile resztę "drobnych usterek" ogarnąłem sam, tak tu nie wiedziałem jak się zabrać.
Rzeczywiście lepiej będzie jak wymienię od razu całą klapę. Dziękuję i życzę miłego dzionka ʕ•ᴥ•ʔ
Gwint podklejasz na superglue(ważne, aby był umiejscowiony na takiej samej wysokości co pozostałe, oraz te po drugiej stronie)jak juz masz te gwinty osadzone na superglue, czy tam inny klej szybkowiazacy, to oblewasz je dookola klejem na gorąco. Wymiana całej klapy w tym przypadku według mnie jest naciąganiem na koszty niepotrzebne.