Aktywne Wpisy
KW23 +7
Znalezione na portalu X #historia #ukraina #usa #polityka #rosja Bez względu na to, jak paradoksalnie brzmi to teraz, ale Zachód poparzy się mocno wrzątkiem w który zamienił Ukraine
Ponieważ jest to ich standardowy wzorzec zachowania, który prowadzi do oczywistych konsekwencji — "on jest #!$%@?, ale jest naszym #!$%@?"
Ludzie Zachodu uwielbiają używać "#!$%@?ów" do swoich celów.
Uwielbiają karmić potwory, nie myśląc o tym, że takie potwory zawsze gryzą ręke karmiącego.
Zachód karmił
Ponieważ jest to ich standardowy wzorzec zachowania, który prowadzi do oczywistych konsekwencji — "on jest #!$%@?, ale jest naszym #!$%@?"
Ludzie Zachodu uwielbiają używać "#!$%@?ów" do swoich celów.
Uwielbiają karmić potwory, nie myśląc o tym, że takie potwory zawsze gryzą ręke karmiącego.
Zachód karmił
7ujMejster +79
Mimo że trafiłem na najlepsze możliwe zakończenie, to smutno mi się zrobiło, że to już koniec. Po pół roku zmagań, właśnie zakończyłem pewien etap swojego życia.
246 godzin potrzebowałem na wykonanie wszystkich misji, zleceń, odkrycie wszystkich znaków zapytania na mapach i ostatecznie przejście fabuły (łącznie z dwoma dodatkami).
Grałem na drugim stopniu poziomu trudności, więc jeszcze nie zdobyłem osiągnięć za dwa najtrudniejsze poziomy. Oglądnę jakieś speedruny, żeby je zdobyć.
@Leshak: Tak, 246 godz. to są wszystkie osiągnięcia (prócz dwóch za przejście gry na najtrudniejszych poziomach trudności, bo wybrałem drugi poziom trudności), przejście fabuły z dwoma dodatkami, odsłonięcie wszystkich znaków zapytania we wszystkich lokacjach, wykonanie wszystkich zleceń i zadań pobocznych, które się wyświetliły. Godzina nr 246, to moment w którym ukończyłem fabułę, wszystkie pozostałe rzeczy robiłem w międzyczasie.
@Leshak: Policzyłem jeszcze to, gdzie idziemy do krainy baśni, ale nie zabieramy wstążki. Czyli dwa razy do krainy baśni i raz do ukrytego.
Wszystko, co jest potrzebne do zestawu ofirskiego, można dostać lub kupić u tego czarnoskórego handlarza przy młynie.
@Leshak: To było jedyne osiągnięcie, na które specjalnie poświęciłem