Wpis z mikrobloga

#wiedzmin3
Mimo że trafiłem na najlepsze możliwe zakończenie, to smutno mi się zrobiło, że to już koniec. Po pół roku zmagań, właśnie zakończyłem pewien etap swojego życia.

246 godzin potrzebowałem na wykonanie wszystkich misji, zleceń, odkrycie wszystkich znaków zapytania na mapach i ostatecznie przejście fabuły (łącznie z dwoma dodatkami).

Grałem na drugim stopniu poziomu trudności, więc jeszcze nie zdobyłem osiągnięć za dwa najtrudniejsze poziomy. Oglądnę jakieś speedruny, żeby je zdobyć.
Wykopaliskasz - #wiedzmin3 
Mimo że trafiłem na najlepsze możliwe zakończenie, to sm...

źródło: comment_1588374684ZuyadMcCWLYEAFBS9EMGBm.jpg

Pobierz
  • 12
@Wykopaliskasz: Czas który poświęciłeś na np. 50 zabójstw z kuszy też w tym liczysz? Bo jak 250H na samą fabułę i poboczne to trochę dużo O..o Sam mam 150H na ten moment, po wszystkich pobocznych z obu dodatków i wyczyszczeniu pytajników w Novigradzie i Toussaint.
Czas który poświęciłeś na np. 50 zabójstw z kuszy też w tym liczysz?

@Leshak: Tak, 246 godz. to są wszystkie osiągnięcia (prócz dwóch za przejście gry na najtrudniejszych poziomach trudności, bo wybrałem drugi poziom trudności), przejście fabuły z dwoma dodatkami, odsłonięcie wszystkich znaków zapytania we wszystkich lokacjach, wykonanie wszystkich zleceń i zadań pobocznych, które się wyświetliły. Godzina nr 246, to moment w którym ukończyłem fabułę, wszystkie pozostałe rzeczy robiłem w międzyczasie.
@Wykopaliskasz toussaint ma 3 zakończenia? A nie 2? Ja Skellige nie czyszczę w tym podejściu (nie da mi to trofeum ani nic do wyzwania), więc zrobię to teraz na NG+. Do tego ruszę znowu Serce z Kamienia (zestaw Ofirski), w międzyczasie grind na kusze i Aksij. No i zakończenie z więzieniem w Toussaint.
toussaint ma 3 zakończenia? A nie 2?

@Leshak: Policzyłem jeszcze to, gdzie idziemy do krainy baśni, ale nie zabieramy wstążki. Czyli dwa razy do krainy baśni i raz do ukrytego.

Do tego ruszę znowu Serce z Kamienia (zestaw Ofirski)

Wszystko, co jest potrzebne do zestawu ofirskiego, można dostać lub kupić u tego czarnoskórego handlarza przy młynie.

w międzyczasie grind na kusze

@Leshak: To było jedyne osiągnięcie, na które specjalnie poświęciłem