Aktywne Wpisy

konik_polanowy +890
źródło: GbXqXs0W4AAjxX7
Pobierz
hacerking +75
Dobra, czas na wyznania, bo co chwilę jestem atakowany, że żebrakiem. Nie wstydzę się tego, lecz ja dzięki wsparciom choć przez jedną j----ą chwilę czuję się normalny i mogę sobie pozwolić na takie rzeczy jak MC, hottodga itp.
Pewnie zawsze już będę nosił swój krzyż, lecz to ja k---a przeżyłem śmierć siostry, to ja musiałem chodzić w g---o ubraniach, przeżyć j----ą biedę, to mi rodzina odmawiała psychiatry, bo będzie to w papierach.
Śmierć
Pewnie zawsze już będę nosił swój krzyż, lecz to ja k---a przeżyłem śmierć siostry, to ja musiałem chodzić w g---o ubraniach, przeżyć j----ą biedę, to mi rodzina odmawiała psychiatry, bo będzie to w papierach.
Śmierć

Pytanie co kupić aby działało to dobrze, nie mam możliwości pociągnięcia kabli sieciowych a więc chciałbym załatwić sprawę bezprzewodowo. #siecikomputerowe #sieci #wifi #router
źródło: comment_1588237147lMFkxARAr0d6mpH6t94mTP.jpg
Pobierzinternet z gniazdka kontaktowego
https://www.x-kom.pl/p/480421-system-mesh-wi-fi-tp-link-deco-m4-mesh-wifi-1200mb-s-a-b-g-n-ac-2xap.html?gclid=EAIaIQobChMIrbbp8vSP6QIVDMKyCh28ZwIAEAAYASAAEgK-v_D_BwE
Ktoś miał z tym doświadczzenia?
Zamówiłem Deco E4, 3 urządzenia za 460zł (gdybym miał kuć ściany pod kable, potem szpachlować, potem malować, wyszłoby mnie więcej nawet gdybym to robił sam). Urządzenia są dużo mocniejsze niż wcześniejszy wifi repeater, bez problemu
źródło: comment_1590131997jF3rii8lozENWMh6qzSREv.jpg
Pobierz